• Energietoeslag? Pas op voor cybercriminelen!

  Cybercriminelen gebruiken de energietoeslag om mensen op te lichten. Pas op! Door het sturen van nepberichten via e-mails en sms’jes over de eenmalige energietoeslag, hopen zij informatie over u te krijgen. Lees meer over hoe u dit kunt voorkomen.

 • Hoe lang bewaar je je financiële administratie?

  Je bent niet wettelijk verplicht om je administratie te bewaren. Maar er zijn zeker goede redenen om dit wel te doen!

 • Kom in beweging met onze Vitaliteitscoach

  Vind je het moeilijk om in beweging te komen? Of heb je weinig fut en kun je wel wat energie gebruiken? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Meld je dan gratis aan bij onze Vitaliteitscoach Nadia van den Berg: “Ik help je graag een stap verder. Dat doen we samen en op een actieve manier”.

 • Even voorstellen: klantregisseur Rachida

  Rachida werkt samen met jonge inburgeraars aan hun toekomst in Nederland. Als klantregisseur maakt ze een plan op maat voor hun inburgering.

 • Informatie verhoging energietoeslag

  De energietoeslag is een tegemoetkoming van € 800,- voor huishoudens met een laag inkomen. De regering heeft in juli gezegd dat de energievergoeding wordt verhoogd van € 800 naar € 1.300. Het is nog niet duidelijk hoe die aanvullende regeling eruit gaat zien.

 • Alle kinderen een zwemdiploma!

  Zwemles voor kinderen is ontzettend belangrijk, maar ook erg duur. Vaak zijn er regelingen via de gemeente beschikbaar, die het mogelijk maken de zwemlessen te betalen. Maar het kan ook zijn dat uw kind net buiten deze regeling valt. Of dat er andere financiële problemen zijn. In dat geval kan het Jeugdfonds Sport & Cultuur u misschien helpen met de tijdelijke actie 'Alle kinderen een zwemdiploma!'.

 • “Wat als ik deze keer wel win?”

  Het kan verleidelijk zijn om schulden proberen op te lossen door mee te doen aan één of meerdere kansspelen. De kans dat u ook echt een (groot) bedrag wint, is erg klein. Uiteindelijk verliest u geld in plaats van dat u er geld mee verdient. Bespaar uzelf deze stress en pak uw schulden op een andere manier aan!

 • Met PIP op zak klaar voor de taalles

  Meezar Alali ondertekende vorige maand zijn persoonlijke Plan Inburgering en Participatie, ofwel PIP. Daarmee is hij de eerste in de regio Kromme Rijn Heuvelrug die gaat inburgeren in het nieuwe stelsel. Inmiddels is hij begonnen met zijn taallessen bij Sagènn.

 • Wil jij je weer energiek voelen? Zet dan samen met ons de eerste stap!

  Heb je weinig fut en kun je wel wat energie gebruiken? Maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Kun je hierbij wel wat ondersteuning gebruiken? Maak dan gebruik van onze Vitaliteitscoach!