• Kom in beweging met ons gratis Vitaliteitsprogramma 

  Vind je het moeilijk om in beweging te komen? Heb je weinig fut en kun je wel wat energie gebruiken? Meld je dan aan voor ons gratis Vitaliteitsprogramma.

 • Praat mee over de RSD

  Bent u klant bij de RSD? Dan zijn wij benieuwd wat u vindt van de RSD en hoe wij ons werk doen. Is de informatie op de website duidelijk? Wat vindt u van de gesprekken met onze medewerkers? Heeft u tips voor ons zodat wij u beter kunnen helpen? Wij horen het graag van u.

 • Samen aan de slag?! Take one!

  Krijg je op dit moment een uitkering van de RSD? En lijkt het jou leuk om samen met anderen een professioneel filmpje te maken? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan ons Sociaal Mediateam.

 • Kom in beweging met ons gratis Vitaliteitsprogramma

  Vind je het moeilijk om in beweging te komen? Of heb je weinig fut en kun je wel wat energie gebruiken? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Meld je dan gratis aan voor ons Vitaliteitsprogramma. Vitaliteitscoach Nadia van den Berg van de RSD helpt je graag een stap verder op een actieve manier die bij jou past.

 • Jonger dan 28 jaar en geldstress? Niet chill. Geef je op voor ons project ‘Jong Schuldenvrij’!

  Het is normaal om je gestrest te voelen als je schulden hebt. De rekeningen die binnenkomen open je liever niet, want het lukt niet om ze te betalen. Chillen met vrienden zit er ook niet in. Op werk of op school ontstaan soms spanningen. Dat is niet wat je wilt. Wij zijn er om je te helpen. Met ons project Jong Schuldenvrij helpen wij jou om je uitgaven overzichtelijk te maken en je schulden af te lossen. Het maakt niet uit of je wel of geen bijbaan hebt.

 • Verbouwing RSD vanaf september

  Na de zomer, vanaf begin september, gaat de RSD verbouwen. Om beter te kunnen voldoen aan de eisen van deze tijd, gaan we de inrichting van het pand aanpassen. We werken aan een pand waar iedereen zich thuis voelt, zodat wij u nog beter kunnen helpen.

 • Cliëntenraad zoekt nieuwe leden én voorzitter

  De Regionale Cliëntenraad (RCR) is een onafhankelijke raad die de belangen vertegenwoordigt van cliënten die een inkomen ontvangen van de RSD. Of die op een andere manier te maken hebben of krijgen met de RSD. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden én een voorzitter. Bent u geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

 • Aflostermijn bij schuldentraject naar 18 maanden

  Met ingang van 1 juli is de aflostermijn bij een schuldentraject 18 maanden in plaats van 36 maanden. Wil je daar gebruik van maken? Meld je dan nu aan!

 • Samenwonen op proef

  Ontvangt u een uitkering van de RSD? En heeft u plannen om samen te wonen? Dan nodigen wij u uit om mee te doen aan onze pilot ‘Samenwonen op proef’. Lees verder voor meer informatie.