• Kom in beweging met ons gratis Vitaliteitsprogramma

  Vind je het moeilijk om in beweging te komen? Of heb je weinig fut en kun je wel wat energie gebruiken? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Meld je dan gratis aan voor ons Vitaliteitsprogramma. Vitaliteitscoach Nadia van den Berg van de RSD helpt je graag een stap verder op een actieve manier die bij jou past.

 • Jonger dan 28 jaar en geldstress? Niet chill. Geef je op voor ons project ‘Jong Schuldenvrij’!

  Het is normaal om je gestrest te voelen als je schulden hebt. De rekeningen die binnenkomen open je liever niet, want het lukt niet om ze te betalen. Chillen met vrienden zit er ook niet in. Op werk of op school ontstaan soms spanningen. Dat is niet wat je wilt. Wij zijn er om je te helpen. Met ons project Jong Schuldenvrij helpen wij jou om je uitgaven overzichtelijk te maken en je schulden af te lossen. Het maakt niet uit of je wel of geen bijbaan hebt.

 • Verbouwing RSD vanaf september

  Na de zomer, vanaf begin september, gaat de RSD verbouwen. Om beter te kunnen voldoen aan de eisen van deze tijd, gaan we de inrichting van het pand aanpassen. We werken aan een pand waar iedereen zich thuis voelt, zodat wij u nog beter kunnen helpen.

 • Cliëntenraad zoekt nieuwe leden én voorzitter

  De Regionale Cliëntenraad (RCR) is een onafhankelijke raad die de belangen vertegenwoordigt van cliënten die een inkomen ontvangen van de RSD. Of die op een andere manier te maken hebben of krijgen met de RSD. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden én een voorzitter. Bent u geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

 • Aflostermijn bij schuldentraject naar 18 maanden

  Met ingang van 1 juli is de aflostermijn bij een schuldentraject 18 maanden in plaats van 36 maanden. Wil je daar gebruik van maken? Meld je dan nu aan!

 • Samenwonen op proef

  Ontvangt u een uitkering van de RSD? En heeft u plannen om samen te wonen? Dan nodigen wij u uit om mee te doen aan onze pilot ‘Samenwonen op proef’. Lees verder voor meer informatie.

 • Nieuwe locatie voor taallessen in Zeist

  Sinds 1 januari 2022 verzorgt Sagènn de taallessen aan nieuwkomers in de regio. Nu gebeurt dat nog grotendeels op een tijdelijke locatie in de stad Utrecht,
  in combinatie met een leslocatie in Doorn. Deze zomer neemt de taalschool een nieuwe locatie in Zeist in gebruik. Dit wordt de hoofdlocatie, naast de al bestaande locatie in Doorn.

 • Evaluatie: het eerste jaar met de nieuwe Wet Inburgering

  Op 1 januari 2022 werd de nieuwe Wet Inburgering van kracht, waarmee gemeenten verantwoordelijk werden voor de inburgering van nieuwkomers. Wat betekent de nieuwe wet tot nu toe voor inburgeraars en gemeenten?

 • Gaat u met vakantie? Geef dit dan op tijd aan ons door, dank u wel!

  De vakanties staan (bijna) weer voor de deur. Ontvangt u een uitkering van de RSD? En gaat u met vakantie? Geef dit dan op tijd aan ons door. Dit doet u door ons digitale wijzigingsformulier in te vullen. Lees verder voor meer informatie.