• Online straks nog meer mogelijk met 'Mijn RSD'

  U kunt nu al uw uitkeringsspecificatie en jaaropgave inzien en downloaden via ‘Mijn RSD’ op onze website. Met ingang van januari 2024 kunt u ook uw inkomstenverklaring online invullen. Deze ontvangt u dan niet meer automatisch per post.

 • Een nieuw jaar, een nieuw begin!

  De maand december.. een maand van gezelligheid, lichtjes, oliebollen en uitkijken naar het nieuwe jaar. Wat staat u allemaal te wachten en wat wilt u wellicht anders doen dit jaar? Waar droomt u van? En kan dat allemaal?

 • Nieuws over de Energietoeslag 2023

  Net als in 2022 heeft het kabinet besloten ook voor 2023 een energietoeslag mogelijk te maken voor inwoners met een laag inkomen. Daarom krijgt iedereen die er recht op heeft, een eenmalige energietoeslag van € 1300,-.

 • Voordelige zorgverzekering

  Als inwoner van de gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist kunt u in 2024 mogelijk (opnieuw) gebruik maken van de CAZ.

 • Omlaag die meter! – starterspakket voor huurders in Zeist

  Om huurders te helpen richting de winter verzorgen de Zeister woningcorporaties 'Omlaag die Meter'-starterspakketten.

 • Hoe lang bewaar je je financiële administratie?

  Je bent niet wettelijk verplicht om je administratie te bewaren. Maar er zijn zeker goede redenen om dit wel te doen!

 • Kom in beweging met ons gratis Vitaliteitsprogramma 

  Vind je het moeilijk om in beweging te komen? Heb je weinig fut en kun je wel wat energie gebruiken? Meld je dan aan voor ons gratis Vitaliteitsprogramma.

 • Samen aan de slag?! Take one!

  Krijg je op dit moment een uitkering van de RSD? En lijkt het jou leuk om samen met anderen een professioneel filmpje te maken? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan ons Sociaal Mediateam.

 • Jonger dan 28 jaar en geldstress? Niet chill. Geef je op voor ons project ‘Jong Schuldenvrij’!

  Het is normaal om je gestrest te voelen als je schulden hebt. De rekeningen die binnenkomen open je liever niet, want het lukt niet om ze te betalen. Chillen met vrienden zit er ook niet in. Op werk of op school ontstaan soms spanningen. Dat is niet wat je wilt. Wij zijn er om je te helpen. Met ons project Jong Schuldenvrij helpen wij jou om je uitgaven overzichtelijk te maken en je schulden af te lossen. Het maakt niet uit of je wel of geen bijbaan hebt.