• Workshop ‘Voor jezelf beginnen’

  Hebt u plannen om een bedrijf te starten? Of hebt u al inkomsten uit uw bedrijf en wilt u uw bedrijf laten groeien, maar weet u niet goed hoe? Meld u zich dan aan voor de workshop: ‘Voor jezelf beginnen’ op 6 december!

 • Kom in beweging met onze Vitaliteitscoach

  Heb je weinig fut en kun je wel wat energie gebruiken? Maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Kun je hierbij wel wat ondersteuning gebruiken? Maak dan gratis gebruik van onze vitaliteitscoach Nadia van den Berg.

 • Om hulp vragen lastig? Gewoon doen!

  Het is niet altijd even makkelijk om hulp te vragen. Dat weet ook Alice*. Ze dacht dat ze te weinig geld had, en te veel lasten. Met hulp van een consulent Schulddienstverlening kreeg Alice weer inzicht in haar uitgaven en inkomsten. En had ze weer het overzicht! Hoe ze dat heeft gedaan? Lees hier haar verhaal.

 • Banenmarkt Anderstaligen succesvol verlopen

  Op woensdag 19 oktober organiseerde Werkgeversservicepunt Midden-Utrecht de ‘Banenmarkt Anderstaligen’ in Zeist. Deze middag werd speciaal georganiseerd voor alle anderstaligen uit de regio Midden-Utrecht. 

 • Voordelige zorgverzekering

  Als inwoner van de gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist kunt u in 2023 mogelijk (opnieuw) gebruik maken van de CAZ.

 • Bespaar op uw energierekening! Maar hoe?

  “Zet ook de knop om!” is de titel van de campagne die de Rijksoverheid is gestart. Er worden verschillende tips gegeven hoe u op uw energie kunt besparen. Hieronder vindt u er alvast drie.

 • Bespaartips, doe er uw voordeel mee!

  De energierekening, benzineprijzen en boodschappen; het is allemaal duurder geworden. En we hebben er allemaal mee te maken. Wist u dat u veel zelf kunt doen om te besparen?

 • 19 oktober: Banenmarkt voor anderstaligen

  Op woensdag 19 oktober organiseert WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht een banenmarkt voor anderstaligen. Hier komen potentiële werkgevers, experts en anderstaligen samen om de kans op een baan te vergroten. Ben of ken je iemand die hier interesse in heeft?

 • Na 3 jaar bijstand op weg naar mijn droombaan!

  "Ik heb 3 jaar in de bijstand gezeten. Ik vond het heel lastig om aan te kloppen, maar als alleenstaande moeder had ik geen keus. Inmiddels ben ik met een nieuwe baan begonnen. En ook met een opleiding gestart. Hoe ik dat heb gedaan?" Lees het verhaal van Marit!