Heeft u een vacature of (tijdelijk) behoefte aan extra arbeidskrachten? Het vinden van geschikt personeel hoeft geen kostbare of tijdrovende klus te zijn. Ons team van het Werkgeversservice Punt is gespecialiseerd in de lokale arbeidsmarktsituatie. Wij weten wat er speelt en bieden kosteloos professionele ondersteuning aan bij de werving en selectie van personeel of capaciteitsproblemen.

Reguliere en tijdelijke vacatures

Zowel bij de invulling van reguliere als tijdelijke vacatures zijn wij u graag van dienst. Ook bij vacante leerwerkbanen, scholingstrajecten en stageplaatsen gaan onze recruiters graag voor u aan de slag.

Uw wensen centraal

Bij het WSP staan de specifieke wensen van werkgevers centraal. Of u nu een lokaal MKB-bedrijf heeft of behoort tot een landelijk opererende onderneming. Een WSP accountmanager komt bij u langs om uw personeelsvraag te bespreken en uw bedrijf goed te leren kennen. Op basis van uw wensen en eisen selecteren onze recruiters de best passende kandidaten. Hierbij wordt zowel gekeken naar functie-eisen als aansluiting tussen persoonlijkheid en bedrijfscultuur.

Kandidaten

Ons kandidatenbestand bestaat uit mensen met zeer uiteenlopende vaardigheden en werkervaringen. Van basisopleiding tot WO niveau van techniek tot zorg, van schoonmaakkracht tot commerciële topper. Het zijn gemotiveerde werkzoekenden die  tijdelijk een inkomensondersteuning in de vorm van een uitkering ontvangen. In sommige gevallen kan dit betekenen dat u bij indiensttreding gebruik kunt maken van subsidies of (fiscale) voordelen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in ons werving en selectie aanbod of heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze projectleiders van ons werkgeverservicepunt (WSP). Zij helpen u graag!
Op werkdagen kunt u tijdens kantooruren bellen op telefoonnummer 030 - 692 95 00. U kunt ons ook mailen: info@rsdkrh.nl.