Mensen een stap verder helpen. Dat is waar de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) voor staat. Wij helpen mensen ontwikkelen om (weer) volwaardig onderdeel van de maatschappij uit te maken. Wij werken we aan een inclusieve samenleving waarin voor iedereen plek is. Daarom begeleiden wij klanten naar werk of een andere manier van participatie, zodat ze vanuit hun eigen kracht een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Het sociaal domein is volop in ontwikkeling en dus zijn wij dat ook. Wij zoeken uitdrukkelijk de samenwerking op en werken zoveel mogelijk lokaal. Soms is dat nog pionieren en uitproberen, maar dat maakt het werken bij de RSD juist leuk. Wij zetten samen de schouders eronder en hebben hart voor de zaak. Spreekt dit je aan? Kom dan bij ons werken!

 • Wij zoeken een Regisseur Intake! (28 uur per week)

  Het Intake team vormt het eerste aanspeekpunt voor de klant bij de vraag naar inkomensondersteuning van de RSD Je voert de eerste diagnose uit en beoordeelt het recht op een uitkering. Wanneer een klant niet in aanmerking komt voor een uitkering verwijs je de klant door naar de juiste instanties. Als Regisseur Intake kom je te werken in een team van 6 enthousiaste en ervaren collega’s. Samen zorgen jullie ervoor dat de klant op de juiste manier het intakeproces van de RSD door komt.

 • Wij zoeken een Consulent Besluit Bijstandsverlening Zelfstandigen (Bbz) 24-36 uur

  Als Consulent Bbz staat contact met de ondernemer van de RSD centraal. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor startende of gevestigde ondernemers. Je luistert naar hun verhaal en bespreekt samen met deze ondernemer wat mogelijk is. Je werkt samen met collega’s van Schulddienstverlening en Terugvordering en Verhaal. Ook heb je nauw contact met netwerkpartners.

 • Wij zoeken Regisseurs Werk en Activering! 32-36 uur per week

  Als Regisseur Werk begeleidt je klanten die onder de Participatie Wet (PW) vallen naar parttime/fulltime werk of participatie. Je helpt de klant (opnieuw) deel te nemen aan de maatschappij. Als Regisseur Activering begeleidt je klanten met een beperkt arbeidspotentieel naar dagactiviteiten, vrijwilligerswerk of de eerste stap richting team werk.

  Kom jij bij ons werken?

Open sollicitatie

Heeft u ervaring in het sociaal domein en denkt u een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan de dienstverlening van de RSD? Stuur dan uw open sollicitatie, inclusief cv, naar vacature@rsdkrh.nl.

Stages

Ieder jaar hebben wij een aantal stageplaatsen beschikbaar voor studenten van mbo- en hbo-opleidingen. Als je belangstelling hebt voor een stageplaats bij de Regionale Sociale Dienst kun je het volgende doen:

 • Check de actuele stagevacatures
 • Doe een aanvraag
 • Vraag je stagecoördinator om advies

Actuele stagevacatures

Wij hebben op dit moment geen stagevacatures.

Doe een aanvraag

Als je wilt reageren op een van de beschikbare stageplaatsen dan vragen wij je om ons een stageverzoek te sturen. In jouw stageverzoek moet minimaal een motivatie staan waarom je graag bij onze organisatie stage wilt lopen. Verder vragen wij je ook om een curriculum vitae bij te voegen. In de brief en/of cv moeten verder de volgende gegevens opgenomen worden:

 • Persoonsgegevens
 • Adresgegevens
 • Gegevens over de opleiding die je volgt (studierichting en studiejaar)
 • Naam- en adresgegevens van de school of het opleidingsinstituut
 • Gegevens over jouw stage (periode en aantal uren per week)
 • Eventuele eisen die jouw opleiding aan de stage stelt (begeleiding en opdrachten)

De Regionale Sociale Dienst is een geregistreerd stagebedrijf(externe link)