Mensen een stap verder helpen. Dat is waar de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) voor staat. Wij helpen mensen ontwikkelen om (weer) volwaardig onderdeel van de maatschappij uit te maken. Wij werken we aan een inclusieve samenleving waarin voor iedereen plek is. Daarom begeleiden wij klanten naar werk of een andere manier van participatie, zodat ze vanuit hun eigen kracht een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Het sociaal domein is volop in ontwikkeling en dus zijn wij dat ook. Wij zoeken uitdrukkelijk de samenwerking op en werken zoveel mogelijk lokaal. Soms is dat nog pionieren en uitproberen, maar dat maakt het werken bij de RSD juist leuk. Wij zetten samen de schouders eronder en hebben hart voor de zaak. Spreekt dit je aan? Kom dan bij ons werken!

 • Wij zoeken een Medewerker Bijzondere Bijstand (36 uur per week)!

  Als Medewerker Bijzondere Bijstand staat contact met klanten van de RSD centraal. Jij helpt mensen bij het verduidelijken van hun hulpvraag. In het geval van minimaregelingen en bijzondere bijstand pak je deze vraag waar mogelijk zelf op. Mensen een stap verder helpen: dat is wat jou motiveert in je werk en waar jij blij van wordt.

 • Wij zoeken een Consulent Terugvordering & Verhaal (32-36 uur)!

  Als Consulent Terugvordering & Verhaal vorder je ten onrechte of teveel verstrekte uitkeringen terug. Dit doe je op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Dit betekent dat je rekening houdt met de belangen en de persoonlijke omstandigheden van de debiteur. Je gaat met de debiteur in contact om betaalafspraken te maken. Als de schuldenproblematiek groot is, dan wijs je de debiteur op schuldhulpverlening. Mensen een stap verder helpen: dat is wat jou motiveert in je werk en waar jij blij van wordt!

  Kom jij bij ons werken?
 • Wij zoeken een Procescoördinator Sociaal Domein! (2 FTE)

  Als Procescoördinator Sociaal Domein draag jij bij aan het ontwikkelen van de RSD als organisatie. Je kan je goed vinden in waar onze organisatie voor staat: mensen een stap verder helpen zodat zij (weer) volwaardig onderdeel van de maatschappij uit gaan maken. Van de Procescoördinator Sociaal Domein wordt veel verwacht. Je hebt een kritische blik en bent in staat om de kwaliteit van de bedrijfsvoering te verhogen en te borgen.

Open sollicitatie

Heeft u ervaring in het sociaal domein en denkt u een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan de dienstverlening van de RSD? Stuur dan uw open sollicitatie, inclusief cv, naar vacature@rsdkrh.nl.

Stages

Ieder jaar hebben wij een aantal stageplaatsen beschikbaar voor studenten van mbo- en hbo-opleidingen. Als je belangstelling hebt voor een stageplaats bij de Regionale Sociale Dienst kun je het volgende doen:

 • Check de actuele stagevacatures
 • Doe een aanvraag
 • Vraag je stagecoördinator om advies

Actuele stagevacatures

Wij hebben op dit moment geen stagevacatures.

Doe een aanvraag

Als je wilt reageren op een van de beschikbare stageplaatsen dan vragen wij je om ons een stageverzoek te sturen. In jouw stageverzoek moet minimaal een motivatie staan waarom je graag bij onze organisatie stage wilt lopen. Verder vragen wij je ook om een curriculum vitae bij te voegen. In de brief en/of cv moeten verder de volgende gegevens opgenomen worden:

 • Persoonsgegevens
 • Adresgegevens
 • Gegevens over de opleiding die je volgt (studierichting en studiejaar)
 • Naam- en adresgegevens van de school of het opleidingsinstituut
 • Gegevens over jouw stage (periode en aantal uren per week)
 • Eventuele eisen die jouw opleiding aan de stage stelt (begeleiding en opdrachten)

De Regionale Sociale Dienst is een geregistreerd stagebedrijf