Dit is de officiële website van De Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD). De RSD besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van haar website. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.
Komt u fouten of verouderde informatie tegen of heeft u suggesties voor verbeteringen? Wij stellen uw reactie bijzonder op prijs. Dat kan per e-mail via info@rsdkrh.nl.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik van de inhoud van deze site is toegestaan. De RSD behoudt zich het auteursrecht voor van de informatie op www.rsdkrh.nl, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo’s, illustraties en foto’s. Wilt u hiervan toch gebruik maken neem dan contact met ons op via info@rsdkrh.nl.

Links

Links naar websites van derden worden uitsluitend geplaatst voor het gemak van de gebruiker. De RSD heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud daarvan.

Browsers

De website is gebouwd voor alle recente versies van de browsers Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. In oudere versies van deze browsers is de informatie wel zichtbaar, maar kan de vormgeving afwijken.

Uw privacy

Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken we uitsluitend als dat nodig is voor een correcte dienstverlening (bijvoorbeeld om uw vraag te beantwoorden). Informatie over bezoeken aan onze website gebruiken we voor statistische doeleinden en om onze dienstverlening te verbeteren en wordt niet verstrekt aan derden.