Schulden

Direct aanmelden schulddienstverlening

Heeft u schulden en komt u er alleen niet uit? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het op orde brengen van uw financiƫn? Wacht dan niet langer en meld u direct aan!

Naar de pagina

Wat te doen bij een betaalachterstand

Een betaalachterstand...wat nu? Lees wat u kunt doen om de achterstand op te lossen.

Naar de pagina

Algemene voorwaarden Schulddienstverlening

Aan schulddienstverlening door de afdeling Budget, Advies & Schulddienstverlening van de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) zijn algemene voorwaarden verbonden.

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Bij het aanpakken van een schuldenprobleem komt veel kijken. Heeft u vragen of hulp nodig? Onze medewerkers staan voor u klaar.

Naar de pagina

Hoe voorkomt u schulden?

Onze afdeling Budget, Advies & Schulddienstverlening (BAS) helpt u om schulden te voorkomen. Lees meer over onze dienstverlening.

Naar de pagina

Incasso / beslag

Een incassoprocedure is een ingewikkelde juridische procedure, waarin ook beslag kan worden gelegd op inkomsten. De RSD geeft advies.

 

Lees verder

Meer informatie over...

Wilt u meer weten over budgetbeheer, verschillende vormen van beslag, achterstanden in uw woonlasten of een minnelijke schuldregeling? De RSD heeft over deze onderwerpen brochures gemaakt.

 

Naar de pagina

Vroeg in Actie

Loopt u achter met het betalen van uw rekeningen? Of heeft u andere (geld)problemen? Wacht niet langer en kom in actie! Het team 'Vroeg in Actie' helpt u graag. Onze hulp is gratis.

Naar de pagina

Crisissituatie

Dreigende woningontruiming of afsluiting van energie en water? In een crisissituatie is het belangrijk dat u direct contact met ons opneemt!

Naar de pagina

Formulierenbrigade

Heeft u moeite met het invullen van formulieren, uw belastingaangifte of administratie? De Formulierenbrigade helpt u graag.

Naar de pagina

Pagina opties