Schulden

Ook voor ondernemers!

Schulddienstverlening is er voor iedereen; dus óók voor ondernemers! Wat wij voor u als ondernemer kunnen betekenen? Lees verder!

Naar de pagina

Vroeg in Actie

Loopt u achter met het betalen van uw rekeningen? Of heeft u andere (geld)problemen? Wacht niet langer en kom in actie! Het team 'Vroeg in Actie' helpt u graag. Onze hulp is gratis.

Naar de pagina

Crisissituatie

Dreigende woningontruiming of afsluiting van energie en water? In een crisissituatie is het belangrijk dat u direct contact met ons opneemt!

Naar de pagina

Formulierenbrigade

Heeft u moeite met het invullen van formulieren, uw belastingaangifte of administratie? De Formulierenbrigade helpt u graag.

Naar de pagina

Direct aanmelden schulddienstverlening

Heeft u schulden en komt u er alleen niet uit? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het op orde brengen van uw financiën? Wacht dan niet langer en meld u direct aan!

Naar de pagina

Wat te doen bij een betaalachterstand

Een betaalachterstand...wat nu? Lees wat u kunt doen om de achterstand op te lossen.

Naar de pagina

Algemene voorwaarden Schulddienstverlening

Aan schulddienstverlening door de afdeling Budget, Advies & Schulddienstverlening van de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) zijn algemene voorwaarden verbonden.

Lees verder

Vragen of hulp nodig?

Bij het aanpakken van een schuldenprobleem komt veel kijken. Heeft u vragen of hulp nodig? Onze medewerkers staan voor u klaar.

Naar de pagina

Hoe voorkomt u schulden?

Onze afdeling Budget, Advies & Schulddienstverlening (BAS) helpt u om schulden te voorkomen. Lees meer over onze dienstverlening.

Naar de pagina

Incasso / beslag

Een incassoprocedure is een ingewikkelde juridische procedure, waarin ook beslag kan worden gelegd op inkomsten. De RSD geeft advies.

 

Lees verder

Meer informatie over...

Wilt u meer weten over budgetbeheer, verschillende vormen van beslag, achterstanden in uw woonlasten of een minnelijke schuldregeling? De RSD heeft over deze onderwerpen brochures gemaakt.

 

Naar de pagina

Pagina opties