Nieuws

 • WijkLeerbedrijf Zeist – werken en leren tegelijk!

  Krijg je een uitkering? En wil je graag in de zorg of in de horeca werken? Meld je dan aan bij het WijkLeerbedrijf Zeist; dat is werken en leren tegelijk. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

 • RSD 27 juni eerder gesloten

  Op donderdag 27 juni is de RSD vanaf 15.30 uur gesloten. Ook zijn wij dan telefonisch niet bereikbaar. Op vrijdag 28 juni staan wij weer voor u klaar!

 • Vakantiegeld? Gebruik het slim!

  Heeft u een uitkering van de RSD? Dan ontvangt u binnenkort weer vakantiegeld van ons. Wat kunt u hier nu het beste mee doen? En krijgt u ook vakantiegeld als u in de schuldregeling zit?

 • Gaat u met vakantie? Geef dit dan op tijd aan ons door, dank u wel!

  Ontvangt u een uitkering van de RSD, en heeft u vakantieplannen? Dan is het belangrijk dat u dit vier weken vóór vertrek aan uw vaste contactpersoon doorgeeft én dat u uw vakantieplannen doorgeeft via ons wijzigingsformulier. 

 • Vanaf 27 mei wijzigingen doorgeven via Mijn RSD

  Zijn er wijzigingen (veranderingen) in uw persoonlijke situatie? Of zijn er wijzigingen op financieel gebied? Vanaf 27 mei maken we het doorgeven van wijzigingen nog makkelijker voor u.

 • Juridische vragen over uw uitkering of uw situatie? Kom dan naar ons gratis spreekuur!

  Ontvangt u een uitkering van de RSD? En heeft u juridische vragen over bijvoorbeeld uw bijstandsuitkering of situatie? Dan kunt u bij ons terecht voor een persoonlijk gesprek of advies.

 • ‘Vroeg in actie’ – op huisbezoek

  Heeft u geldproblemen? Of loopt u achter met uw betalingen? Dan is het vaak moeilijk om hulp te zoeken. En het is juist belangrijk om snel hulp te krijgen! Want geldproblemen kunnen grote gevolgen hebben. Het team ‘Vroeg in Actie’ biedt hulp aan mensen met geldproblemen, óók als ze daar niet specifiek om gevraagd hebben.

 • Tijdelijk Noodfonds Energie gesloten

  Het Tijdelijk Noodfonds Energie is gesloten voor aanvragen. Meer dan 193.600 huishoudens hebben een aanvraag ingediend sinds heropening van het Noodfonds. Het Noodfonds was geopend van 22 januari tot en met 20 maart 2024.

 • Hoe tevreden bent u over de RSD?

  De RSD wil graag weten hoe tevreden u bent over de manier waarop wij u helpen. Om hier een goed antwoord op te krijgen, start de RSD vanaf 12 maart met een Klanttevredenheidsonderzoek. Het onafhankelijke onderzoeksbureau BMC voert dit onderzoek voor de tweede keer uit voor de RSD.