• Tijdelijk Noodfonds Energie gesloten

  Het Tijdelijk Noodfonds Energie is gesloten voor aanvragen. Meer dan 193.600 huishoudens hebben een aanvraag ingediend sinds heropening van het Noodfonds. Het Noodfonds was geopend van 22 januari tot en met 20 maart 2024.

 • RSD gesloten rond Pasen

  Op de dagen rond Pasen is het kantoorgebouw van de RSD gesloten. Op sommige dagen zijn wij wél telefonisch bereikbaar. Klik verder voor een overzicht.

 • Bereikbaarheid RSD in de periode rondom The Passion

  In de periode rondom The Passion is een deel van Zeist afgesloten voor verkeer. Het kantoorgebouw van de RSD is in die periode gewoon bereikbaar. Wel is het verstandig om rekening te houden met een extra reistijd.

 • Hoe tevreden bent u over de RSD?

  De RSD wil graag weten hoe tevreden u bent over de manier waarop wij u helpen. Om hier een goed antwoord op te krijgen, start de RSD vanaf 12 maart met een Klanttevredenheidsonderzoek. Het onafhankelijke onderzoeksbureau BMC voert dit onderzoek voor de tweede keer uit voor de RSD.

 • Uitkomen met je inkomen! (gratis budgetcursus)

  Wilt u leren hoe u beter met uw geld om kunt gaan, om te voorkomen dat u (opnieuw) financiële zorgen krijgt? Meld u dan nu aan voor onze gratis budgetcursus ‘Uitkomen met je inkomen’. 

 • Loopt u achter met betalen? Team ‘Vroeg in Actie’ helpt!

  Het team ‘Vroeg in Actie’ helpt mensen met een betalingsachterstand. Het team werkt hiervoor samen met de gemeente, energiebedrijven, zorgverzekeraars en de woningbouw.

  VroegInActie
 • Uw half jaarlijkse periodieke verklaring straks digitaal

  De RSD breidt haar digitale dienstverlening steeds verder uit. Zo kunt u zelf via 'Mijn RSD' steeds meer zaken digitaal zelf regelen en kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

 • Online straks nog meer mogelijk met 'Mijn RSD'

  U kunt nu al uw uitkeringsspecificatie en jaaropgave inzien en downloaden via ‘Mijn RSD’ op onze website. Met ingang van januari 2024 kunt u ook uw inkomstenverklaring online invullen. Deze ontvangt u dan niet meer automatisch per post.

 • Een nieuw jaar, een nieuw begin!

  De maand december.. een maand van gezelligheid, lichtjes, oliebollen en uitkijken naar het nieuwe jaar. Wat staat u allemaal te wachten en wat wilt u wellicht anders doen dit jaar? Waar droomt u van? En kan dat allemaal?