Mensen een stap verder helpen. Dat is waar de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) voor staat. Wij helpen mensen ontwikkelen om (weer) volwaardig onderdeel van de maatschappij uit te maken. Wij werken we aan een inclusieve samenleving waarin voor iedereen plek is. Daarom begeleiden wij klanten naar werk of een andere manier van participatie, zodat ze vanuit hun eigen kracht een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Het sociaal domein is volop in ontwikkeling en dus zijn wij dat ook. Wij zoeken uitdrukkelijk de samenwerking op en werken zoveel mogelijk lokaal. Soms is dat nog pionieren en uitproberen, maar dat maakt het werken bij de RSD juist leuk. Wij zetten samen de schouders eronder en hebben hart voor de zaak. Spreekt dit je aan? Kom dan bij ons werken!

 • Wij zoeken een Regisseur Werk voor de doelgroep Banenafspraak (24 uur)

  Ben je deskundig op het gebied van de Participatiewet en Banenafspraak? Heb je affiniteit met en ruime ervaring in het begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie.

 • Wij zoeken een consulent Schulddienstverlening (trainees ook welkom!)

  Vroegsignalering, het ontwikkelen van een werkwijze om jongeren beter te helpen, het volgen van ontwikkelingen ten aanzien van collectief schuldregelen. Zomaar een greep uit een aantal zaken waar onze afdeling Schulddienstverlening zich mee bezig houdt. Wil jij daar als consulent Schulddienstverlening een bijdrage aan leveren? Lees dan verder!

Open sollicitatie

Heeft u ervaring in het sociaal domein en denkt u een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan de dienstverlening van de RSD? Stuur dan uw open sollicitatie, inclusief cv, naar vacature@rsdkrh.nl.

Stages

Ieder jaar hebben wij een aantal stageplaatsen beschikbaar voor studenten van mbo- en hbo-opleidingen. Als je belangstelling hebt voor een stageplaats bij de Regionale Sociale Dienst kun je het volgende doen:

 • Check de actuele stagevacatures
 • Doe een aanvraag
 • Vraag je stagecoördinator om advies

Actuele stagevacatures

Wij hebben op dit moment geen stagevacatures.

Doe een aanvraag

Als je wilt reageren op een van de beschikbare stageplaatsen dan vragen wij je om ons een stageverzoek te sturen. In jouw stageverzoek moet minimaal een motivatie staan waarom je graag bij onze organisatie stage wilt lopen. Verder vragen wij je ook om een curriculum vitae bij te voegen. In de brief en/of cv moeten verder de volgende gegevens opgenomen worden:

 • Persoonsgegevens
 • Adresgegevens
 • Gegevens over de opleiding die je volgt (studierichting en studiejaar)
 • Naam- en adresgegevens van de school of het opleidingsinstituut
 • Gegevens over jouw stage (periode en aantal uren per week)
 • Eventuele eisen die jouw opleiding aan de stage stelt (begeleiding en opdrachten)

De Regionale Sociale Dienst is een geregistreerd stagebedrijf(externe link)