Het team ‘Vroeg in Actie’ helpt mensen met een betalingsachterstand. Het team werkt hiervoor samen met de gemeente, energiebedrijven, zorgverzekeraars en de woningbouw. Het team krijgt van deze instanties een seintje als er sprake is van een betalingsachterstand, en biedt vervolgens gratis hulp aan om de betalingsachterstand op te lossen.

Hoe gaat het in z’n werk?

Zodra het team van ‘Vroeg in Actie’ een bericht van een betalingsachterstand heeft binnen gekregen, krijgt de persoon om wie het gaat een e-mail, een sms of een brief waarin staat hoe het team kan helpen. Of zij komen langs. Wanneer iemand niet thuis is, laat het team een folder achter. Daarin staat informatie over hoe het team kan helpen de betalingsachterstand op te lossen. En om te voorkomen dat de betalingsproblemen groter worden. Samen gaan we op zoek naar een oplossing.

Betalingsachterstand? Wij helpen u graag en gratis!

Heeft u (nog) geen bericht ontvangen en wilt u toch graag hulp bij uw betalingsachterstanden? Dan kunt u ons natuurlijk altijd op werkdagen bereiken door te bellen naar het nummer (030) 692 95 00 of 06 – 42 51 41 30. Dan maken we samen met u een afspraak. U kunt zich ook aanmelden via deze link.