Heeft u geldzorgen? Of loopt u achter met uw betalingen? Dan is het vaak moeilijk om hulp te zoeken. En het is juist zo belangrijk om snel hulp te krijgen! Want geldproblemen kunnen grote gevolgen hebben. Het team 'Vroeg in Actie' biedt hulp aan mensen met geldproblemen, óók als ze daar niet specifiek om gevraagd hebben. Vroegsignalering noemen we dat.

Wat doet het team ‘Vroeg in Actie’?

Heeft u een betalingsachterstand van huur, energie of water? Of loopt u achter met het betalen van uw zorgverzekeraar? Woningcorporaties, energie- en waterleveranciers en zorgverzekeraars geven deze betalingsachterstanden door aan ons, het team 'Vroeg in Actie', zodat wij u hulp kunnen aanbieden. U kunt van ons dan een sms-bericht, een e-mail, een brief of een huisbezoek verwachten. We kijken dan, samen met u, hoe u het beste geholpen kunt worden.

U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen

U hoeft natuurlijk niet te wachten totdat u door ‘Vroeg in Actie’ wordt benaderd. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 06 - 42 51 41 30, maar ook via de mail: info@vroeginactie.nl.

Privacy

Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met uw privacy of hoe u een beroep kunt doen op privacy weten? Lees dan meer op onze privacy pagina