Het gebied de Kromme Rijn Heuvelrug valt onder Het WerkgeversServicepunt regio Midden-Utrecht (WSP). 

Het team dat namens het WSP regio Midden-Utrecht werkzaam is in het gebied Kromme Rijn Heuvelrug (KRH) geeft persoonlijk en kosteloos advies over inclusief ondernemen en ondersteunt werkgevers bij de werving en selectie van personeel met afstand tot de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen vanuit een uitkering aan het werk. 

Wij bieden personeel op maat, nemen de zorg van werving en selectie van u over en informeren over eventuele aanvullende subsidies en regelingen bij indiensttreding van een kandidaat. Ook kunt u bij ons terecht voor advies op het gebied van mobiliteit en scholing van personeel.

Het team KRH kent de lokale arbeidssituatie. Werkgevers kunnen hun wensen persoonlijk doorgeven waarop we samen bespreken hoe en op welke manier we de werving en selectie het beste vorm kunnen geven. 
Wij denken graag mee over inclusief ondernemen. Ook helpt onze accountmanager u persoonlijk bij het vinden van de juiste werknemer. 
 

Hoe helpen wij u?

In 7 stappen de juiste persoon bij u aan het werk. Wat kan het WSP Kromme Rijn Heuvelrug voor u betekenen? Wij werken voor de gemeenten: Bunnik, Zeist, De Bilt, Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug.

 1. Afgerond: Bel met ons lokale team

  Kan uw bedrijf of organisatie versterking gebruiken? En weet jeu niet waar u die moet zoeken? Neem dan contact op met ons team Kromme Rijn Heuvelrug van het WSP Midden-Utrecht. Wij helpen u graag bij het vinden en maken van de juiste match.

 2. Afgerond: Leg uw vragen aan ons voor

  In een persoonlijk gesprek vertelt u wat uw organisatie doet. En wat voor hulp u nodig hebt. Onze adviseur denkt met u mee en zoekt een passende oplossing.

 3. Afgerond: Wij maken de voorselectie voor u!

  In ons bestand bestaande uit verschillende talenten zoeken wij naar gemotiveerde kandidaten. Na een zorgvuldige voorselectie van mogelijke gegadigden stelt hij/zij de beste kandidaten aan u voor.

 4. Afgerond: Kies uw kandidaat

  Uit onze voorselectie kiest u een of meer gegadigden en regelen wij een persoonlijk kennismakings- en sollicitatiegesprek. 

 5. Afgerond: De goede match!

  Is er een klik? Dan is het tijd om een maatwerk-match met de kandidaat te maken. Eventueel met een proefplaatsing, joboaching, loonkostensubsidie of een leerwerktraject.

 6. Afgerond: Aan het werk

  De kandidaat gaat bij u aan de slag, zo nodig begeleid vanuit het team WSP-KRH. 

 7. Afgerond: Vertel ’t verder

  Werkgevers met een warm hart mogen daar trots op zijn, vinden wij! Vertel het aan andere werkgevers dat een inclusief bedrijf of organisatie gerealiseerd kan worden. Hoe meer werkgevers het weten, des te meer mensen we samen aan passend werk kunnen helpen.

Kijk op https://www.wspmiddenutrecht.nl(externe link) wat het WSP nog meer doet. Het lokale team van de Kromme Rijn Heuvelrug helpt u graag aan gemotiveerd personeel!