Vind je het moeilijk om in beweging te komen? Of heb je weinig fut en kun je wel wat energie gebruiken? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Meld je dan gratis aan voor ons Vitaliteitsprogramma. Vitaliteitscoach Nadia van den Berg van de RSD helpt je graag een stap verder op een actieve manier die bij jou past.

Hoe ziet het programma er uit?

Nadia: “Ik voer altijd eerst één of meerdere coachgesprekken met de klant. Er is na een gesprek altijd ruimte om na te denken of je er wel of niet verder mee wilt gaan. Kleine stappen zetten en in beweging komen staat centraal.”

Heb je, naar aanleiding van het eerste coachgesprek, besloten om verder te gaan met het vitaliteitstraject? Dan formuleer je samen met Nadia een coachvraag. Bijvoorbeeld: “Hoe krijg ik het voor elkaar om één keer per week een stukje te wandelen?” Samen kijken we dan hoe je in beweging kunt komen. Dit kan zowel lichamelijk als mentaal zijn. Afhankelijk van jouw behoefte(n), koppelt Nadia je vervolgens aan één van de vitaliteitspartners waar de RSD mee samenwerkt zodat een passend traject kan worden samengesteld.

Vitaliteitspartners

De RSD werkt samen met drie verschillende Vitaliteitspartners, die jou begeleiden. Dit zijn Crossfit FSF, Missiegericht en RunXperience. Door middel van de sessies werk je, samen met een trainer, aan jouw vitaliteit. Je kunt bijvoorbeeld samen kijken naar jouw voedingspatroon, slaappatroon en beweegritme. Ook kan hij of zij jou helpen om meer structuur in jouw dagelijkse leven te krijgen. Je bepaalt zelf waar je hulp van je coach bij nodig hebt.

Er zijn al veel deelnemers die het afgelopen jaar hebben deelgenomen aan het vitaliteitsprogramma. Zij zitten, letterlijk en figuurlijk, inmiddels een stuk beter in hun vel. Mike en Charles delen hieronder hun ervaringen met je.

“Ik kan het iedereen aanraden!”

Mike heeft het Vitaliteitsprogramma gevolgd bij Missiegericht. Hij zegt: “Mijn ervaring is beter dan ik in eerste instantie had verwacht. Ik heb ik korte tijd veel stappen in de goede richting gezet. De groepstrainingen en het samenwerken heeft mij enorm geholpen. Ik heb meer doorzettingsvermogen gekregen, zowel met het trainen als in het dagelijks leven. Ik zou dit iedereen aanraden omdat het erg leerzaam, sportief en leuk is. Bedankt!

Chris heeft het Vitaliteitsprogramma gevolgd bij RunXperience. “Ik heb veel gehad aan het vitaliteitsprogramma. Het gaf me een beter ritme en ook heb ik veel sociale contacten opgedaan. Ik kon veel en vrijuit gesprekken voeren met de trainer. Hij gaf me de ruimte om nieuwe wandelroutes te ontdekken.”

Enthousiast geworden?

Is jouw interesse gewekt? En wil je meer weten over het vitaliteitsprogramma? Neem dan contact op met jouw contactpersoon binnen de RSD. Hij of zij helpt je graag verder.

In de Klantennieuwsbrief die half oktober verschijnt, stellen we je graag voor aan de trainers die werken bij onze partners (Crossfit FSF, Missiegericht en RunXperience).