De (digitale) dienstverlening van de RSD staat niet stil. Zo kunt u via ‘Mijn RSD’ steeds meer zaken digitaal zelf regelen en inzien. ‘Mijn RSD’ vindt u op de homepage van onze website: www.rsdkrh.nl. Dit jaar breiden wij deze digitale dienstverlening verder uit. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Uitbreiding ‘Mijn RSD’

Het is al een tijdje mogelijk om uw jaaropgave en uitkeringsspecificatie via ‘Mijn RSD’* digitaal te bekijken en te downloaden. Sinds januari van dit jaar is het ook mogelijk om uw inkomstenspecificatie digitaal in te vullen.

Saldobiljet digitaal

Bent u van ons gewend een saldobiljet te krijgen? Dan kunt u deze vanaf eind januari/ begin februari via Mijn RSD inzien en downloaden.

Ook half jaarlijkse periodieke verklaring digitaal

Ook het invullen van uw half jaarlijkse periodieke verklaring gaat straks digitaal. Vanaf juli 2024 sturen wij deze NIET meer per post. Via uw mail krijgt u een seintje dat uw half jaarlijkse periodieke verklaring voor u klaar staat in ‘Mijn RSD’.

Filmpje

Wij hebben een filmpje gemaakt, zodat u kunt zien hoe ‘Mijn RSD’ werkt. U kunt hiervoor de QR code hieronder scannen.

Belangrijk!

Om zeker te weten dat wij u goed kunnen bereiken, is het belangrijk dat u in ‘Mijn RSD’ uw gegevens checkt. Zoals uw e-mail adres en telefoonnummer. Deze kunt u via ‘Mijn RSD’ zelf aanpassen. Staat er (nog) niets ingevuld? Wilt u dit dan alsnog doen? Dan kunnen wij u beter bereiken. Ook ontvangt u via de mail een seintje wanneer uw half jaarlijkse periodieke verklaring klaar staat om ingevuld te worden. Wel zo handig!

Heeft u hulp nodig?

Lukt het niet om uw half jaarlijkse verklaring digitaal in te vullen? Neem dan gerust contact op met onze Formulierenbrigade. Zij helpen u graag. Er zijn verschillende inloopspreekuren waar u gebruik van kunt maken. Een overzicht hiervan vindt u op www.rsdkrh.nl/formulierenbrigade
Natuurlijk kunt u ook bellen of mailen: tel. 030 – 692 95 00 of formulierenbrigade@rsdkrh.nl

*DigiD

Om ‘Mijn RSD’ te kunnen gebruiken, heeft u een DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD? Dan kunt u deze aanvragen via de website www.digid.nl(externe link). Met uw DigiD kunt u inloggen op verschillende websites van de overheid. Houdt u er rekening mee dat het aanvragen van een DigiD enkele dagen kan duren.