Als sociaal ondernemer bedenkt u innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Vanuit een maatschappelijke missie, leveren sociaal ondernemers producten of diensten. Dat vereist een andere blik op onder andere de wijze waarop u personeel inzet. En juist daar helpen wij u graag bij. Want samen met u willen wij het verschil maken voor degenen die dit nodig hebben. 

U ziet vernieuwende oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en kansen die benut kunnen worden. Gezamenlijk kunnen wij de potentie die de huidige arbeidsmarkt biedt, voor u als sociaal ondernemer in kaart brengen. Bijvoorbeeld met de inzet van talentvolle jongeren, of mensen met afstand tot de arbeidsmarkt maar super gemotiveerd om aan de slag te gaan. 

Wilt u sociaal ondernemen in de gemeenten waarvoor wij werken (Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist)? Neem dan contact met ons Ondernemersteam op. Wij kunnen u adviseren over alle mogelijke regelingen die er op personeelsgebied bestaan. 

Contact

Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar via het nummer 030 – 692 95 00 of per mail via het e-mailadres: ondernemersteam@rsdkrh.nl.