Vind je het moeilijk om in beweging te komen? Of heb je weinig fut en kun je wel wat energie gebruiken? Maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Meld je dan gratis aan bij onze Vitaliteitscoach Nadia van den Berg: “Ik help je graag een stap verder. Dat doen we samen en op een actieve manier die bij jou past”.

Meer over Vitaliteitscoach Nadia van den Berg

Voeding, bewegen en een gezonde levensstijl staan centraal bij Nadia. Net als vitaliteit. “Vitaliteit is voor mij in balans zijn met jezelf. En de levenslust en -energie meer of weer kunnen voelen”, vertelt Nadia. “Ik help je, door naar je eigen gedrag en gedachten te kijken. Of je er in ieder geval bewust van te worden.”

Hoe gaat een vitaliteitstraject in z’n werk?

Nadia: “Ik voer altijd eerst één of meerdere coachgesprekken met de klant. Er is na een gesprek altijd ruimte om na te denken of je er wel of niet verder mee wilt gaan. Kleine stappen zetten en in beweging komen staat centraal.”

Heb je, naar aanleiding van het eerste coachgesprek, besloten om verder te gaan met het vitaliteitstraject? Dan formuleer je samen met Nadia een coachvraag. Bijvoorbeeld: “Hoe krijg ik het voor elkaar om één keer per week een stukje te wandelen?” Samen kijken we dan hoe je in beweging kunt komen. Dit kan zowel lichamelijk als mentaal zijn. Afhankelijk van jouw behoefte(n), koppelt Nadia je vervolgens aan één van de vitaliteitspartners waar de RSD mee samenwerkt zodat een passend traject kan worden samengesteld.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in vitaliteit en leefstijl? En wil je in beweging komen of daarover vrijblijvend praten? Voor ieder plan of doel kun je contact met Nadia opnemen. Je kunt haar mailen via vitaliteit@rsdkrh.nl. Zet in de mail je naam en telefoonnummer. Dan plannen we een eerste kennismaking in en kijken we samen met jou naar de stappen die je kunt zetten. Je hoeft je nergens toe verplicht te voelen.

Besluit je na de kennismaking dat dit toch niets voor je is, dan is dat ook goed. Zit je in de bijstand of krijg je een andere uitkering via de RSD? Dan is dit vitaliteitstraject gratis.

Ik hoop je gauw te zien!

Hartelijke groet, Nadia van den Berg