Heb je weinig fut en kun je wel wat energie gebruiken? Maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Kun je hierbij wel wat ondersteuning gebruiken? Maak dan gratis gebruik van onze Vitaliteitscoach!

Samen met onze Vitaliteitscoach kom je in beweging en voel je je straks beter in je vel. Ook kan de Vitaliteitscoach je helpen om stressklachten te verminderen. Als je dat wilt, kun je in overleg met de coach, doelen vaststellen.
Wil je in beweging komen en eindelijk die lange wandeling gaan doen? Of wil je het grootser aanpakken en heb je altijd al die marathon willen rennen? Dat kan! Voor ieder plan of doel kun je contact opnemen met onze Vitaliteitscoach.

Contact

Mail je naam, je telefoonnummer en mailadres naar wgsp@rsdkrh.nl. Dan plannen we een eerste kennismaking en gaan we samen met jou kijken naar de stappen die je kunt zetten. De kennismaking kan bij jou in de buurt plaatsvinden, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom bij de RSD (Het Rond 6e in Zeist). Je hoeft je nergens toe verplicht te voelen. Besluit je na de kennismaking dat dit toch niets voor je is, dan is dat ook ok. Zit je in de bijstand? Dan is dit vitaliteitstraject gratis!

We hopen je gauw te zien! Hartelijke groet, het Vitaliteitsteam van de RSD.