Arbeidshandicap of beperking?

Arbeidshandicap of beperking?

Heeft u een handicap of arbeidsbeperking en kunt u daardoor alleen met hulp of begeleiding werken? Dan kunt u mogelijk ondersteuning krijgen vanuit Werkroute, een samenwerking tussen de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) en Biga Groep. Het doel van Werkroute is om mensen met een arbeidsbeperking duurzaam toe te leiden naar een passende werkplek. Mooie voorbeelden hiervan zijn het verhaal van Amber, die bij kinderdagverblijf De Kresj aan de slag is gegaan en Jesse, die bij Specialisterren werkt.

Team WerkrouteIndicatie banenafspraak of beschut werk? Advies op maat!

Valt u onder de Wet Banenafspraak of bent u aangewezen op een beschutte werkomgeving? Dan kan Werkroute u ondersteuning op maat bieden. Neem gerust contact op met een van de teamleden. Zij staan voor u klaar. U kunt mailen naar werkroute@rsdkrh.nl of bellen met 030 - 850 3222.

Werkgever

Bent u werkgever en bent u benieuwd of Werkroute iets voor u of voor één van uw kandidaten kan betekenen? Dan kunt u ook gerust contact opnemen met Werkroute: werkroute@rsdkrh.nl / 030 - 850 3222

Wajong

Heeft u op jonge leeftijd een ziekte of handicap gekregen, en kunt u daardoor nu en in de toekomst niet meer werken? Als u voldoet aan de voorwaarden van Wajong 2015, dan kunt u van UWV een Wajong-uitkering aanvragen.

Let op

Krijgt een uitkering van UWV? Of zoekt u informatie over een Ziektewet-uitkeringWIA-uitkeringWAO-uitkering of WAZ-uitkering? Bezoek dan deze webpagina’s voor meer informatie.

Pagina opties