Bent u klant bij de RSD? Dan zijn wij benieuwd wat u vindt van de RSD en hoe wij ons werk doen. Is de informatie op de website duidelijk? Wat vindt u van de gesprekken met onze medewerkers? Heeft u tips voor ons zodat wij u beter kunnen helpen? Wij horen het graag van u.

Gesprekken

Wij organiseren groepsgesprekken met klanten om uw antwoorden op bijvoorbeeld deze vragen te horen. Per gesprek is er plek voor 6 tot 10 deelnemers. We hebben Judith van Leeuwen gevraagd om deze gesprekken te begeleiden. Zij werkt als zelfstandig adviseur en is niet werkzaam bij de RSD. Naast Judith zal een lid van de Regionale Cliëntenraad(externe link) aanwezig zijn om te luisteren. Er zijn bij deze gesprekken geen medewerkers van de RSD aanwezig.

De uitkomsten van deze gesprekken gebruiken wij om te leren wat we als RSD beter kunnen doen. Wij nodigen u van harte uit om uw mening en ervaringen te delen. Uw antwoorden worden unaniem verwerkt.

Wilt u deelnemen aan een (groeps)gesprek en/of meer informatie ontvangen?

Dan kunt u dat laten weten aan Patricia Daselaar via p.daselaar@rsdkrh.nl. Bellen kan ook: tel. 030 – 692 95 00. Samen met u bespreekt zij wanneer u kunt deelnemen aan een gesprek. Als u meedoet ontvangt u als dank een attentie.