Vacatures

Vacatures

Consulent BBZ (24-36 uur)

Als Consulent BBZ (Besluit Bijstandsverlening Zelfstandigen) werk je samen met de huidige twee BBZ collega's voor de unit Intake, Diagnose en Werk. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit het ondersteunen en adviseren van startende en gevestigde ondernemers van de vijf gemeenten waarvoor de RSD KRH werkzaam is en het beoordelen van aanvragen levensonderhoud en bedrijfskapitaal in het kader van de BBZ. Daarnaast voer je gesprekken met zelfstandige ondernemers met financiële problemen en voer je het levensvatbaarheidonderzoek uit.

Interesse? Solliciteren kan tot en met 25 oktober. De volledige vacaturetekst kun je hier downloaden.

Juridisch adviseur (32 uur)

Wij zijn op zoek naar een Juridisch Adviseur. Je valt onder het team Juridische Zaken en samen vormen jullie de juridische schakel tussen de ambtelijke organisatie en onze klanten, maar ook tussen de inwoners van de deelnemende gemeenten. Je bent verantwoordelijk voor de juridische control binnen de organisatie. Dit houdt in dat je onder andere zelf zaken behandelt waarbij je relevante wet- en regelgeving toepast, zittingen voorbereidt en de RDWI vertegenwoordigt in zittingen bij de bestuursrechter. Daarnaast beoordeel je ontwikkelingen in de rechtspraak die van belang zijn voor de dienstverlening van de RSD.

Interesse? Solliciteren kan tot en met 9 november. De volledige vacaturetekst kun je hier downloaden.

Stages

Ieder jaar hebben wij een aantal stageplaatsen beschikbaar voor studenten van mbo- en hbo-opleidingen. Als je belangstelling hebt voor een stageplaats bij de Regionale Sociale Dienst kun je het volgende doen:

  • Check de actuele stagevacatures
  • Doe een aanvraag
  • Vraag je stagecoördinator om advies

Actuele stagevacatures

Wij hebben op dit moment geen stagevacatures.

Doe een aanvraag

Als je wilt reageren op een van de beschikbare stageplaatsen dan vragen wij je om ons een stageverzoek te sturen. In jouw stageverzoek moet minimaal een motivatie staan waarom je graag bij onze organisatie stage wilt lopen. Verder vragen wij je ook om een curriculum vitae bij te voegen. In de brief en/of cv moeten verder de volgende gegevens opgenomen worden:

  • Persoonsgegevens
  • Adresgegevens
  • Gegevens over de opleiding die je volgt (studierichting en studiejaar)
  • Naam- en adresgegevens van de school of het opleidingsinstituut
  • Gegevens over jouw stage (periode en aantal uren per week)
  • Eventuele eisen die jouw opleiding aan de stage stelt (begeleiding en opdrachten)

De Regionale Sociale Dienst is een geregistreerd stagebedrijf

Pagina opties