Vacatures

Over de RSD

Mensen een stap verder helpen. Dat is waar de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) voor staat. Wij helpen mensen ontwikkelen om (weer) volwaardig onderdeel van de maatschappij uit te maken. Wij werken we aan een inclusieve samenleving waarin voor iedereen plek is. Daarom begeleiden wij klanten naar werk of een andere manier van participatie, zodat ze vanuit hun eigen kracht een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij.

Het sociaal domein is volop in ontwikkeling en dus zijn wij dat ook. Wij zoeken uitdrukkelijk de samenwerking op en werken zoveel mogelijk lokaal. Soms is dat nog pionieren en uitproberen, maar dat maakt het werken bij de RSD juist leuk. Wij zetten samen de schouders eronder en hebben hart voor de zaak. Spreekt dit je aan? Kom dan bij ons werken!

Vacatures

Projectleider WGSP (32 uur)

De RSD is op zoek naar een projectleider voor het team Werkgeversservicepunt (WGSP). Het team WGSP houdt zich bezig met arbeidsmarktvraagstukken in de regio, zoals werkloosheid, werk en participatie, aansluiting arbeidsmarkt-onderwijs-bedrijfsleven of het zoeken van werk voor verschillende doelgroepen zoals statushouders of mensen met een arbeidsbeperking.
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van (en rapporteren over) sectorgerichte projecten om onze klanten aan het werk te helpen. Je fungeert als en coördinator voor werkgevers. Ook bedenk je oplossingen voor regionale uitdagingen waarbij je anticipeert op ontwikkelingen in de markt en in de samenleving.
Is jouw interesse gewekt? De volledige vacaturetekst kun je hier downloaden. Sluitingsdatum: 2 mei 2021.

Stages

Ieder jaar hebben wij een aantal stageplaatsen beschikbaar voor studenten van mbo- en hbo-opleidingen. Als je belangstelling hebt voor een stageplaats bij de Regionale Sociale Dienst kun je het volgende doen:

  • Check de actuele stagevacatures
  • Doe een aanvraag
  • Vraag je stagecoördinator om advies

Actuele stagevacatures

Wij hebben op dit moment geen stagevacatures.

Doe een aanvraag

Als je wilt reageren op een van de beschikbare stageplaatsen dan vragen wij je om ons een stageverzoek te sturen. In jouw stageverzoek moet minimaal een motivatie staan waarom je graag bij onze organisatie stage wilt lopen. Verder vragen wij je ook om een curriculum vitae bij te voegen. In de brief en/of cv moeten verder de volgende gegevens opgenomen worden:

  • Persoonsgegevens
  • Adresgegevens
  • Gegevens over de opleiding die je volgt (studierichting en studiejaar)
  • Naam- en adresgegevens van de school of het opleidingsinstituut
  • Gegevens over jouw stage (periode en aantal uren per week)
  • Eventuele eisen die jouw opleiding aan de stage stelt (begeleiding en opdrachten)

De Regionale Sociale Dienst is een geregistreerd stagebedrijf

Pagina opties