Vacatures

Vacatures

Consulent Schulddienstverlening

Wij zijn op zoek naar een Consulent Schulddienstverlening (24-36 uur per week). Als Consulent Schulddienstverlening ben je verantwoordelijk voor het gehele traject: van intake tot en met het indienen van een WSNP verzoekschrift en nazorg. Zo voer je samen met de netwerkpartners, gedeeltelijk op locatie, adviesgesprekken met klanten die in financiële problemen dreigen te komen (vroegsignalering) en geef je advies aan de vrijwilligersorganisaties en netwerkpartners over het onderkennen van schuldenproblematiek (zowel bilateraal als in groepsverband). Jij treedt op als contactpersoon voor klanten, schuldeisers en instanties. Je regisseert het verloop van zowel de eigen trajecten, als de bij de netwerkpartijen ingezette trajecten. 
Heb je interesse? Solliciteren kan tot en met 9 augustus. Je kunt hier de gehele vacaturetekst downloaden.

Regisseur Activering

In de functie van Regisseur Activering ben je verantwoordelijk voor het in beeld brengen van het traject van de klant naar participatie, activering en/of dagbesteding. Je voert tevens de regie hierover. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, van eenvoudige inkomensvraagstukken tot complexe vraagstukken. Ook adviseer en informeer je klanten over hun rechten en plichten. Daarnaast stem je af en schakel je met relaties in het regionale en lokale netwerk. Je adviseert en informeert klanten, lokale partners, ketenpartners en andere partijen over de dienstverlening van de RSDKRH. 
Heb je interesse? Solliciteren kan tot en met 9 augustus. Je kunt hier de gehele vacaturetekst downloaden.

Stages

Ieder jaar hebben wij een aantal stageplaatsen beschikbaar voor studenten van mbo- en hbo-opleidingen. Als je belangstelling hebt voor een stageplaats bij de Regionale Sociale Dienst kun je het volgende doen:

  • Check de actuele stagevacatures
  • Doe een aanvraag
  • Vraag je stagecoördinator om advies

Actuele stagevacatures

Wij hebben op dit moment geen stagevacatures.

Doe een aanvraag

Als je wilt reageren op een van de beschikbare stageplaatsen dan vragen wij je om ons een stageverzoek te sturen. In jouw stageverzoek moet minimaal een motivatie staan waarom je graag bij onze organisatie stage wilt lopen. Verder vragen wij je ook om een curriculum vitae bij te voegen. In de brief en/of cv moeten verder de volgende gegevens opgenomen worden:

  • Persoonsgegevens
  • Adresgegevens
  • Gegevens over de opleiding die je volgt (studierichting en studiejaar)
  • Naam- en adresgegevens van de school of het opleidingsinstituut
  • Gegevens over jouw stage (periode en aantal uren per week)
  • Eventuele eisen die jouw opleiding aan de stage stelt (begeleiding en opdrachten)

De Regionale Sociale Dienst is een geregistreerd stagebedrijf

Pagina opties