Home Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug

Formulierenbrigade

In Nederland hebben we wetten, regels en voorzieningen. Daar horen vaak ook formulieren bij. Veel mensen vinden het moeilijk formulieren in te vullen of de administratie goed te organiseren. De Formulierenbrigade helpt u hier graag kosteloos bij. 

De Formulierenbrigade is een onderdeel van de RSD. De brigade ondersteunt mensen met hun thuisadministratie en het invullen van de meest voorkomende (digitale) formulieren.

Formulieren invullen

Heeft u formulieren om in te vullen? Bijvoorbeeld van de gemeente, de Belastingdienst of een andere organisatie? Dit kan erg ingewikkeld zijn. De medewerkers van de Formulierenbrigade helpen u graag om alle informatie goed in te vullen.

Belastingaangifte

Heeft u moeite met uw belastingaangifte? Wilt u het graag met behulp van de computer aanvragen en heeft u geen DigiD? De Formulierenbrigade helpt u om de aangifte goed in te vullen.

Administratie ordenen

Is uw administratie een enorme berg papier? Kunt u niets meer vinden? Heeft u het overzicht niet meer? Een nette administratie geeft inzicht in uw inkomsten en uitgaven. Het helpt om schulden te voorkómen. De medewerkers van de Formulierenbrigade kunnen u helpen om uw administratie te ordenen.

Aanvragen DigiD

Veel (overheids)organisaties werken op websites met DigiD. Een DigiD is uw digitale legitimatiebewijs. Zo weten deze organisaties dat ze echt met u te maken hebben. Heeft u geen DigiD-code, vraag deze dan aan via DigiD.nl. Bekijk het informatieblad om uitleg te krijgen bij het aanvragen van een DigiD. Wanneer u behoefte heeft aan hulp bij het aanvragen van een DigiD helpt de Formulierenbrigade u graag.

DigiD aanvragen voor iemand anders?

Wilt u voor iemand anders een DigiD aanvragen? Dan kunnen we u alleen helpen als u een schriftelijke machtiging van deze persoon bij zich heeft. De schriftelijke machtiging kunt u hier downloaden. Ook moet u een kopie van het paspoort van de persoon voor wie u een DigiD aanvraagt meenemen.

Afspraak maken of meer informatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar (030) 692 95 04 of e-mailen naar formulierenbrigade@rsdkrh.nl. U kunt ook langs komen bij één van de onderstaande lokale spreekpunten.

Lokale spreekpunten

Zeist

Werkplein Kromme Rijn Heuvelrug, Het Rond 6e, Zeist, telefoonnummer (030) 692 95 04
Vrije inloop iedere maandag t/m donderdag van 9.00 tot 14.30 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur

Wegwijscafé, Johan van Oldebarneveldlaan 103, telefoonnummer (030)  695 11 52
Vrije inloop iedere woensdag tussen 11.00 en 13.00 uur.

Utrechtse Heuvelrug

Doorn

Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 12, telefoonnummer (0343) 56 58 00.
Elke donderdag vrije inloop van 10.00 tot 12.00 uur.

Driebergen

Bibliotheek, Buzziburglaan 1, telefoonnummer (0343) 56 58 00.  
Iedere dinsdag vrije inloop van 10.00 tot 11.30 uur.  

Wijk bij Duurstede

Loket Wijk, Steenstraat 14a, telefoonnummer (0343) 47 30 70.
Iedere dinsdagmiddag vrije inloop tussen 13.30 - 15.30 uur. 

Pagina opties