Zoektermijn voorbij?

Het inloopspreekuur vindt plaats op iedere maandag en woensdag van 9.00 – 12.00 uur. Tijdens een gesprek met een consulent bespreek je onder meer de opdrachten die je tijdens je zoektermijn hebt gemaakt. Ook kijk je samen met de jongerenconsulent hoe jij je kansen op werk kan vergroten en welke ondersteuning wij daarbij kunnen bieden.

Is een bijstandsuitkering echt de enige oplossing is in jouw situatie? De consulent kijkt of je misschien in aanmerking komt voor een andere voorziening, bijvoorbeeld een WW-uitkering of een uitkering vanuit de Ziektewet.

Uiterlijk 1 week nadat de zoektermijn voorbij is, neem je zelf opnieuw contact op met de RSD om een afspraak te maken. Dit doe je door een email te sturen naar jongeren@rsdkrh.nl. Tijdens deze afspraak bespreek je met de regisseur Werk onder meer de afspraken die met jou zijn gemaakt voor de zoektermijn. Ook kijk je samen met de regisseur Werk hoe jij je kansen op werk kan vergroten en welke ondersteuning wij daarbij kunnen bieden.

Als bijstand de enige mogelijkheid blijkt te zijn, stelt de regisseur Werk vervolgens samen met jou een Plan van Aanpak op om je te begeleiden naar werk of een opleiding.

Pagina opties