Wilt u geen zorgen meer over geldzaken? Neem contact met ons op!

Krijgt u soms wel eens rekeningen die u niet in één keer kunt betalen? Lukt het niet altijd om uw vaste lasten te betalen? Een bewindvoerder kan deze zorg voor u tijdelijk wegnemen. Dit hebben we ook gedaan voor Jan*, die koopverslaafd was.

De koopverslaving van Jan

Jan is een vriendelijke, alleenstaande man. Jan had een koopverslaving, waardoor er behoorlijk wat schulden waren ontstaan. Inmiddels wist hij ook niet goed meer wat zijn inkomsten waren en wat hij uitgaf. Kortom: hij was het overzicht kwijtgeraakt.
Daarom heeft Jan nu een bewindvoerder. Deze beschermt Jan, zodat hij niet meer eindeloos kan kopen. Ook zorgt de bewindvoerder ervoor dat zijn vaste lasten op tijd worden betaald. En twee keer in de week maakt de bewindvoerder zakgeld over naar Jan, zodat hij over voldoende geld beschikt voor andere zaken.

Overzicht van de schulden

Ook heeft de bewindvoerder een overzicht van de schulden gemaakt. Door dit overzicht, konden er goede afspraken met schuldeisers worden gemaakt. Inmiddels is Jan, op één schuldeiser na, schuldenvrij.

Wilt u ook gratis hulp bij uw geldzaken?

Bent u ook het overzicht over uw geldzaken kwijt? Wij helpen u gratis. U kunt bellen of mailen met onze afdeling Schulddienstverlening; telefoon (030) 692 95 00 of mailen naar schuldhulp@rsdkrh.nl.

*Jan heet in het echt anders.

Pagina opties