Home Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug

Dit item is verlopen op 28-11-2019.

Altijd al iets gehad met werken in het Groen? Of vind je het gewoon fijn om buiten te werken? Wil je weer ritme in je dag? Kom dan in november naar het Brede Bos. Op dinsdagen en woensdagen kun je vrijblijvend in gesprek gaan over jouw mogelijkheden.

Waar moet ik aan voldoen?

Iedereen in Zeist en omgeving die moeite heeft om aan de slag te gaan, kan meedoen. Hoog of laag opgeleid, oud of jong, met of zonder arbeidsbeperking, met of zonder ervaring. Wel moet je natuurlijk gemotiveerd zijn.

Kans op een werkervaringsplaats, opleiding of een baan

Het Brede Bos in Zeist is een project waarin je de kans krijgt om werkervaring op te doen in het groen. Deze werkplek is met behoud van uitkering en voor drie dagen per week. Daarnaast zijn er ook werkgevers aanwezig die je door het aanbieden van een opleiding aan zich willen binden. Maar het kan ook zijn dat ze je rechtstreeks een contract willen aanbieden!

Misschien zit jouw toekomstige werkgever hier tussen!

De volgende werkgevers zijn aanwezig in november:

Goedlandt

Zij bieden het opleidingstraject GroenFit aan, met baangarantie voor werken in het groen. Zij werken hierin samen met Greenfox en Groen Uitzendbureau. Zij iedere dinsdag en woensdag in november aanwezig en kunnen dan met jou in gesprek gaan. Het opleidingstraject is voor iedereen geschikt, ook als je nog niet goed Nederlands spreekt of schrijft. Of als je bijvoorbeeld een arbeidshandicap hebt.

Greenfox

Greenfox is een bemiddelaar in het groen. En is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die een kans willen op een nieuwe carrière. Heb je geen opleiding? Geen werkervaring? Geen probleem. Motivatie is wat telt. Greenfox is op zoek naar:

  • Bouwopruimers  
  • Verkeersregelaars
  • Keetdames
  • Heiers
  • Metselaars
  • Conciërges
  • Handyman’s
  • Administratief medewerkers

Groen uitzendbureau

Groen uitzendbureau is opgericht in 1995 en ontstaan uit de vraag naar geschoold ‘groen’ personeel in de regio Epe. Inmiddels is Groen uitzendbureau uitgegroeid tot een landelijke organisatie met een groot klantenbestand. Met een groot aantal bedrijven in verschillende regio’s van het land heeft Groen uitzendbureau een samenwerkings-verband opgebouwd. Dit is niet alleen met hoveniers en groenvoorzieners. Maar ook met kwekerijen, tuincentra, overheidsinstanties, enzovoort.

Maak kennis met één van deze werkgevers!

Wil je met één van deze werkgevers/ opleiders in gesprek? Of wil je kennismaken met het project Het Brede Bos? Stuur dan een mailtje naar Hans Spierings: h.spierings@rsdkrh.nl. Dan plant hij je in voor een gesprek en krijg je een routebeschrijving.Tot snel!

Pagina opties