Wijkleerbedrijf Zeist; deelnemers gezocht

Ben je werkzoekend en niet in het bezit van een diploma? Heb je een uitkering en wil je met behoud van uitkering aan de slag binnen Zorg en Welzijn? Dan is dit de kans voor jou!

Actief leren en werken in de praktijk!

Wil je een praktijkgerichte opleiding volgen binnen Zorg en Welzijn of Dienstverlening? En vind je het prettig om in kleinschalig verband naar school te gaan? Dan is het WijkLeerbedrijf Zeist misschien wel iets voor jou.

Vollenhove

In de wijk Vollenhove is het WijkLeerbedrijf, jouw thuisbasis. Hier begin en eindig je elke dag, krijg je les en maak je je huiswerk. Je bent vooral actief in de wijk bij mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken op het gebied van huishoudelijke hulp, gezelschap en activiteiten. Daarnaast loop je stage binnen zorg- en welzijnsorganisaties ter ondersteuning van diverse zingevende activiteiten. Je krijgt begeleiding van een vaste coördinator. Je lesdag is op maandag van 09.00 – 15.00 uur. De stagedagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 – 17.00 uur. In totaal loop je 16 uur stage. Dinsdag van 09.00 – 13.00 uur is iedereen aanwezig, daarnaast kun je je eigen rooster tot 16 uur aanvullen.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een fijne plek om te leren en naar school te gaan. Je doet veel praktijkervaring op en ontvangt goede begeleiding. Dat helpt je op weg naar een baan of vervolgopleiding. Met de juiste inzet, behaal je het MBO diploma op niveau 1. Het traject start september 2018 en duurt 1 jaar.

Wat vragen wij?

  • Je kunt goed met mensen omgaan en vindt het leuk om mensen thuis te kunnen helpen
  • Je bent in staat zelfstandig te kunnen werken.
  • Je kunt jezelf verstaanbaar maken in de Nederlandse taal.
  • Je bent gemotiveerd om te werken in de zorg.
  • Je hebt geen fysieke/mentale belemmeringen
  • Je bent vanaf 3 september 2018 één jaar lang 24 per week beschikbaar voor les- en stagedagen.
  • Je bent NIET in het bezit van een geldig diploma’s (VMBO, Mavo, Havo en/of Mbo)
  • Je bent woonachtig in de gemeente Zeist, De Bilt, Bunnik, Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Potuijt via j.potuijt@calibrisadvies.nl of op telefoonnummer 06- 43 23 57 01.

Pagina opties