Werkervaring opdoen bij kinderboerderij De Brink

Wilt u graag werkervaring opdoen in de horeca, in het groen of in de dierenverzorging? Dit is allemaal mogelijk bij kinderboerderij De Brink in Zeist! U krijgt vanuit de kinderboerderij goede begeleiding aangeboden. De kinderboerderij is zelfs uitgeroepen tot ‘Beste leerbedrijf van het jaar’ in de dierverzorgende sector!

Met twee hectare land is De Brink één van de grotere kinderboerderijen in Nederland. Bij De Brink vind je niet alleen dieren van bijzondere rassen, er zijn ook speeltoestellen voor de kinderen en picknicktafels waar je kan genieten van de bedrijvigheid op de kinderboerderij. In de bezoekersruimte zijn er vele versnaperingen te verkrijgen voor zowel de bezoekers als voor de dieren. De Brink heeft als doel om het publiek – met name de jeugd van 4 tot 15 jaar – op een plezierige wijze in contact te brengen met het boeren- en buitenleven. Zo leren kinderen omgaan met dieren waarbij het uitgangspunt is dat zij leren om op een respectvolle manier om te gaan met alles wat leeft.

Re-integreren

De medewerkers op de boerderij kunnen en willen graag mensen helpen om weer deel te nemen aan de maatschappij. Dus heeft u – om wat voor reden dan ook – behoefte om werkervaring op te doen? En wilt u daarbij goede begeleiding krijgen? Kom dan werken op de kinderboerderij! Hier krijgt u de kans om weer in een werkritme te komen en de mogelijkheid om (opnieuw) te ervaren waar uw kwaliteiten en passies liggen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een werkervaringsplek bij De Brink? Neem dan contact op met Mieke Natter op telefoonnummer 06 - 22 22 36 85 of per mail m.natter@rsdkrh.nl.

Pagina opties