WERKEN ANNO NU

Bent u er klaar voor om te gaan werken? Maar is het nog niet gelukt om een nieuwe baan te vinden? Dan brengen wij graag onze training ‘WERKEN ANNO NU’ bij u onder de aandacht. Wat houdt deze training in en wat kun je ermee?

Wat leert u tijdens deze training?

Met een frisse blik kijken we samen naar uw werkervaring, talenten en kwaliteiten. En wat je daar allemaal mee kunt. Dat is vaak meer dan u zelf denkt! Tijdens de training leert u een goede CV te maken en welke strategie u het beste kunt inzetten om die nieuwe baan te vinden.

Vacatures op internet

Tegenwoordig vind je op internet de meeste vacatures. Maar hoe kun je nu het beste zoeken naar banen op het internet? Van welke zoekwoorden kun je het beste gebruik maken? En hoe kun je jezelf ‘laten vinden’ op het internet door bijvoorbeeld recruiters? Tijdens de training geven we u hiervoor een aantal tips en trucs die u gelijk in de praktijk kunt brengen.

Trainingsdagen

De training ‘WERKEN ANNO NU’ duurt vijf keer een halve dag, vijf weken lang. Iedere keer op hetzelfde tijdstip, namelijk van 9.30 – 12.30 uur. Het zijn kleine groepen (ongeveer 8 -12 deelnemers), zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedere deelnemer.

Deelnemen?

Wilt u graag deelnemen aan deze training? Bespreek dit dan met uw klantregisseur of participatiecoach. Dan kunt u samen met hem (of haar) de aanmelding in orde maken. U bent van harte welkom om de training te komen volgen!

Pagina opties