Vrijwilligerswerk bij Humanitas: iets voor u?

Ontvangt u een bijstandsuitkering? Dan mag u in de meeste gevallen vrijwilligerswerk doen. Door vrijwilligerswerk te doen, doet u werkervaring op. Hierdoor neemt de kans op betaald werk toe! De vereniging Humanitas is regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Wellicht is dit iets voor u?

Steuntje in de rug

De vereniging Humanitas is een organisatie die mensen een steuntje in de rug biedt op het moment dat iemand dat tijdelijk nodig heeft. Er is een divers aanbod aan activiteiten voor mensen die de hulp inroepen van Humanitas. Als vrijwilliger kun je kiezen voor welke activiteit je je wilt inzetten. Dat varieert van bij iemand op bezoek gaan om de eenzaamheid te verlichten, ondersteuning bij een rouwproces tot hulp bij thuisadministratie.

Meer informatie

Meer informatie kunt u teruglezen op de website van Humanitas. Een overzicht van de vrijwilligersvacatures vindt u hier. Heeft u vragen? Bel of mail dan gerust voor meer informatie via telefoonnummer 06 – 35 122 389 of via heuvelrug@humanitas.nl

Belangrijk!

Het is belangrijk dat u bij de Regionale Sociale Dienst (RSD) doorgeeft dat u vrijwilligerswerk doet of wilt gaan doen. De RSD moet u hier toestemming voor geven. Meer informatie, ook over bijvoorbeeld onkostenvergoeding, vindt u terug via deze link.

Pagina opties