Pilot ‘Vroeg in Actie’ gestart in UH

Afgelopen maand is de pilot ‘Vroeg in Actie’ in de gemeente Utrechtse Heuvelrug van start gegaan. ‘Vroeg in Actie’ helpt mensen die een betalingsachterstand hebben. Dit doet zij in samenwerking met de gemeente, energiebedrijven, zorgverzekeraars en woningbouw. Die geven aan ‘Vroeg in Actie’ door als er sprake is van een betalingsachterstand. Hierdoor kunnen medewerkers van ‘Vroeg in Actie’ gericht en gratis hulp aanbieden.

Heeft u een folder van ‘Vroeg in Actie’ in uw brievenbus ontvangen? Dan zullen medewerkers van ‘Vroeg in Actie’ in één van de dagen daarna bij u aanbellen. Zij praten dan graag met u verder over de betalingsachterstand en helpen u deze op te lossen. Ze kunnen u ook helpen als u vragen heeft over geld, of als u andere zorgen heeft. Samen met u wordt er naar een oplossing gezocht!

Woont u niet binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug en wilt u toch graag hulp bij uw betalingsachterstanden? Dan kunt u de afdeling Budget, Advies en Schulddienstverlening van de RSD natuurlijk altijd  bereiken door op werkdagen te bellen naar het nummer (030) 692 95 00. Wij noteren dan enkele gegevens van u en maken samen met u een afspraak. U kunt zich ook aanmelden via deze link.

Pagina opties