Home Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug

Dit item is verlopen op 31-05-2018.

Vier jaar aan de slag en de kans om je verder te ontwikkelen binnen de sector Zorg & Welzijn. Het samenwerkingsverband ‘SKOUT. in de zorg’ biedt werkzoekenden en baanswitchers binnen de regio Utrecht die unieke kans! SKOUT. in de zorg werft en selecteert in de maand mei nieuwe medewerkers voor banen bij maar liefst zes verschillende werkgevers. Hiervoor is op dinsdag 1 mei een pop-up winkel in het centrum van Zeist geopend. Vanuit winkel spotten talentscouts potentieel talent en kunnen bezoekers kennis maken met de verschillende organisaties.

SKOUT. in de zorg werft en selecteert in de maand mei nieuwe medewerkers voor banen bij maar liefst zes verschillende (zorg)werkgevers. Vanuit de winkel in het centrum van Zeist spotten talentscouts potentieel talent en kunnen bezoekers kennis maken met de verschillende organisaties. Iedereen die werkzoekend is of van baan wil switchen is welkom in de winkel. Zij-instromers, herintreders, maar ook mensen zonder ervaring binnen de sector.   

Talent

SKOUT. in de zorg selecteert kandidaten op basis van talenten die belangrijk zijn binnen de sector. De geselecteerde deelnemers biedt SKOUT vier jaar lang de kans om zich verder te ontwikkelen in een interessante baan. Zij gaan op hun eigen niveau aan de slag  bij de verschillende deelnemende werkgevers. Dit in een rol of taak die past bij de eigen talenten en vaardigheden. Medewerkers die toe zijn aan een volgende stap krijgen hierbij professionele ondersteuning.   

Kom langs!

Bezoekers kunnen in de winkel ontdekken welke talenten zij hebben en hoe deze passen binnen de zorg- en welzijnssector. De diversiteit van het soort werk, wat er in sector beschikbaar is en hoe dit er in de praktijk uit ziet, wordt in de winkel op interactieve wijze getoond. De SKOUT-winkel is te vinden op het Emmaplein 252 in Zeist. In mei is de winkel elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Publiek private samenwerking

De sector Zorg & Welzijn biedt op dit moment tal van kansen en mogelijkheden; het aantal vacatures is groot. Diverse (zorg)organisaties hebben daarom de handen ineen geslagen, zij gaan via het project SKOUT. in de zorg op bijzondere wijze nieuwe medewerkers werven en selecteren. De samenwerkende partijen zijn: Abrona, Bartiméus, De Brug, Reinaerde, Zorggroep Charim, Zorgspectrum, De Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug, UWV, Utrechtzorg, PIT strategie, Meewerkend, De Parels Compagnie en Stichting SBI.

Te downloaden:

Pagina opties