Gratis Nederlandse taalcursus in Zeist, Doorn en Wijk bij Duurstede

Wil jij je Nederlandse taal verbeteren? Inwoners van de gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist, zijn van harte welkom bij de taalcursussen van NLeducatie. De gemeente vindt het heel belangrijk dat alle inwoners goed Nederlands spreken en daarom betaalt de gemeente voor deze cursus. Normaal gesproken betaalt een cursist € 45 aan de start én aan het eind van de cursus. Echter, NL Educatie heeft nu een actie waarbij cursisten, die zich tot 1 januari 2021 aanmelden helemaal geen eigen bijdrage betalen. NLeducatie betaalt in deze periode voor het lesmateriaal van de cursist. De leslocaties zijn in Zeist, Doorn en Wijk bij Duurstede.

De cursus duurt een jaar en de lessen zijn twee keer per week in de ochtend of de avond. Na een jaar doe je een examen en ontvang je een officieel diploma. Daarna mag je nog een jaar een cursus volgen op een hoger niveau.

De cursisten komen uit alle delen van de wereld. Ze spreken geen, een beetje of best goed Nederlands. Iedereen is welkom.

Veel cursisten vinden het erg gezellig om naar de les te komen. Het is fijn om contact te hebben met medecursisten en met de docent. Er worden ook vaak leuke activiteiten georganiseerd zoals een spelletjesochtend, een internationaal buffet of een uitje naar een Nederlandse film in de bioscoop of het park. Zo oefenen cursisten ook met Nederlands! Wil je je aanmelden of ken je iemand die zich wil aanmelden? Dat kan via www.nleducatie.com. Welkom!

Pagina opties