Geldzorgen door coronacrisis? Deel uw zorgen met een schulddienstverlener!

We worden allemaal getroffen door de coronacrisis. Jongeren, zelfstandigen en flexwerkers misschien wel het meest. Waarom? Zij hebben namelijk vaker te maken met een inkomstenterugval dan mensen die in loondienst zijn. Een terugval in inkomsten kan zorgen voor financiële stress. Wat kunt u doen als het u niet meer lukt om uw tekort op te lossen met bijvoorbeeld uw spaargeld of door te bezuinigen?

Wacht niet te lang met het vragen om hulp! En deel uw zorgen met een schulddienstverlener. Een schulddienstverlener kan u helpen om de juiste acties te ondernemen. Als er rekeningen niet kunnen worden betaald dan is de premie voor de zorgverzekering vaak de eerste die niet meer betaald wordt. Is het wel verstandig om de premie voor de zorgverzekering als eerste te laten vallen? Een schulddienstverlener denkt graag met u mee om de financiële stress een stukje te verminderen. Neem contact op met de afdeling Schulddienstverlening van de RSD KRH bij geldzorgen. Ook als flexwerker, jongere of zelfstandige kunt u bij ons terecht voor hulp!

Voor het maken van een afspraak voor een gesprek kunt u op werkdagen bellen naar het nummer (030) 692 95 00. De medewerker noteert enkele gegevens van u en maakt samen met u een afspraak. Aanmelden kan ook via onze website.

Pagina opties