Formulierenbrigade op zoek naar nieuw talent!

De Formulierenbrigade is onderdeel van de RSD. De Formulierenbrigadiers bieden onder meer hulp bij het invullen van (digitale) formulieren, het aanvragen van een DigiD, het ordenen van uw administratie of het doen van belastingaangifte. Kortom: een belangrijke taak! De RSD is op zoek naar nieuw talent; wordt u één van onze nieuwe brigadiers?

Opleiding - werkervaringsplek

Om al deze kennis eigen te maken wordt u, als nieuwe brigadier, opgeleid door de Sociale Raadslieden en een belastingdocent. Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal is het belangrijk dat u geduldig bent en over goede basis computervaardigheden beschikt.

Tijdens deelname aan deze werkervaringsplek wordt u begeleid door een participatiecoach waarmee u, naast bovenstaande traject, bemiddeld kunt worden naar betaald werk.

Enthousiast geworden?

Wordt u enthousiast van bovenstaand verhaal? Bent u beschikbaar voor minimaal twee dagen per week? Bent u leergierig en heeft u minimaal een MBO 3 niveau? (Een diploma is niet nodig) Werkt u secuur?

Dan hebben wij misschien wel een nieuwe Formulierenbrigadier gevonden! Laat bij uw klantregisseur of coach weten dat u interesse heeft en dan zien we u wellicht binnenkort.

Pagina opties