+BUS Utrechtse Heuvelrug

Dit item is verlopen op 23-12-2019.

Beschikt u over een minimum inkomen of ontvangt u een bijstandsuitkering? En bent u 55+, minder mobiel en wilt u er graag eens tussenuit? Dan biedt de Stichting +BUS Utrechtse Heuvelrug wellicht uitkomst!

€ 5,- ritten

Heeft u weinig te besteden? Dan organiseert de +BUS dagelijks uitjes naar verschillende bestemmingen. De dagtochten (altijd met chauffeur en begeleider) variëren van ritten naar natuurgebieden, lunchconcerten en films tot museumbezoeken, rondvaarten of een bezoek aan markten en steden. De deelnemers worden thuis opgehaald en teruggebracht. 

Bij de prijs zijn koffie en een maaltijd inbegrepen. Deze ritten worden mogelijk gemaakt dankzij sponsors van de +BUS. Wilt u deelnemen aan deze ritten? Dan gelden de volgende ‘spelregels’:

  • U bent 55 jaar of ouder
  • U bent woonachtig in de gemeente Utrechtse Heuvelrug (Overberg na overleg)
  • U heeft een minimum inkomen of ontvangt een bijstandsuitkering
  • Het is belangrijk dat u zelfstandig in- en uit kunt stappen en naar het toilet kunt. Het is mogelijk om een rollator mee te nemen. Ook is er een rolstoel in de bus aanwezig.

De Stichting +BUS Utrechtse Heuvelrug is een zelfstandige organisatie, waar ongeveer 40 vrijwilligers actief zijn.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de ritten die de Stichting +BUS verzorgt? Neemt u dan contact op met Marijke Walgemoed. Zij is elke dag, tot 18.00 uur te bereiken via telefoonnummer 06 – 29 84 11 68. Bij geen gehoor kunt u een boodschap inspreken; u wordt dan later teruggebeld. U kunt ook de website bezoeken: www.plusbusuh.nl

Pagina opties