Administratie, overzicht en betalingsachterstanden

Hoe ziet uw administratie eruit? Heeft u overzicht in uw inkomsten en uitgaven? Kunt u zonder problemen uw zorgpolis in uw administratie vinden? Dan heeft u alles goed op orde. Maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan zijn er vrijwilligers die u hiermee kunnen helpen.

Schuldhulpmaatje en Humanitas

Vrijwilligers van Schuldhulpmaatje en Humanitas kunnen u helpen met uw administratie. Zij komen bij u thuis, dus u hoeft niet met uw documenten over straat. In één of meerdere afspraken ordenen zij, samen met u, uw administratie. Eventuele betaalachterstanden worden in beeld gebracht, en wanneer dit nodig is wordt er ook een schuldenlijst opgesteld. Hiermee krijgt u weer overzicht in uw financiële situatie.
Trouwens, de vrijwilligers van Schulhulpmaatje zijn iedere dinsdagochtend tussen 10.00-11.00 uur aanwezig bij de RSD.

Rechtstreeks contact of liever een doorverwijzing?

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Schuldhulpmaatje of Humanitas, maar wij kunnen ook een doorverwijzing voor u maken. Tijdens een gesprek bespreken wij dan uw financiële situatie en uw persoonlijke omstandigheden. Op deze manier kunnen wij samen met u kijken welke hulp het beste bij uw situatie past. Wij kunnen u dan aanmelden bij de organisatie die u passende hulp kan bieden.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak met ons maken? U kunt op werkdagen bellen naar het nummer 030 – 692 95 00. Wij noteren dan enkele gegevens van u en maken samen met u een afspraak. U kunt zich ook aanmelden via deze link.

Pagina opties