Aanstekelijk tuinieren

Vindt u het fijn om te tuinieren? En zou u met begeleiding van een coach een bijdrage willen leveren aan een tuin of landgoed? Geef u dan nu op voor het project ‘Aanstekelijk Tuinieren’ van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Speciale tuinkennis is niet noodzakelijk; het plezier van buiten samen werken staat centraal!

Doel van het project ‘Aanstekelijk Tuinieren’ is om weer mee te doen in de samenleving. Samen met een tuincoach werkt u aan verschillende vaardigheden. Het resultaat is dat u weer naar buiten gaat, contacten opbouwt, meer energie krijgt, weer een weekritme opbouwt, etc. Uiteindelijk kan dit een mooie opstap zijn naar vrijwilligerswerk, of zelfs betaald werk! 

U wordt tijdens het project begeleid door tuincoaches Jajette en Karin. Zij stemmen de bezigheden af op wat iemand aankan, leuk vindt en waar iemand vrijwillig naar toe wil werken.  

Meer weten?

Bel of mail de tuincoaches voor vrijblijvend meer informatie of een afspraak. Jajette Mom is bereikbaar via telefoonnummer 06 – 34 08 97 41 / mail: tuincoachjajette@gmail.com. Karin Bolderman is bereikbaar via telefoonnummer 06 – 34 08 97 42/ mail: tuincoachkarin@gmail.com.

Pagina opties