Aan het eind van uw geld een stukje maand over?

Merkt u dat u aan het einde van uw geld altijd een stukje maand overhoudt? Dan bent u niet de enige. Of dit nou komt door een inkomstenterugval, vaste lasten die zijn gestegen of omdat u simpelweg teveel geld hebt uitgegeven. Hoe dan ook, wie aan het einde van de maand geld tekort komt, kan in vervelende situaties terecht komen. Herkent u dit?

Dan kunt u altijd contact opnemen met de afdeling Budget, Advies en Schulddienstverlening (BAS) voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek brengen we uw (financiële) situatie in kaart en kunnen wij met u meedenken over mogelijke oplossingen. Zo kunt u voorkomen dat de financiële problemen verergeren.

Als blijkt dat er meer hulp nodig is na dit gesprek, kan er een aanmelding schulddienstverlening worden gedaan. Tijdens uw volgende afspraak maken wij samen een op maat gemaakt plan van aanpak, waarin wij de vervolgstappen vastleggen.

Voor het maken van een afspraak kunt u op werkdagen bellen naar het nummer (030) 692 95 00. Wij noteren vervolgens enkele gegevens van u en maken samen met u een afspraak.

Meer informatie

Meer informatie over het voorkomen van schulden, wat te doen bij een betaalachterstand, incasso of andere zaken die met schulddienstverlening hebben te maken, vindt u op deze pagina.

Pagina opties