Actueel

 • Nieuwsbrief: met daarin 'Ik Zorg Shop', Wijkse Inloop en meer

  (10-06-2021)

  Wat betekent werken in de zorg eigenlijk echt? Kun je ook gewoon wat uitproberen? Bij de ‘Ik Zorg Shop’ ín Zeist kun je terecht voor al je vragen over werken in de zorg. Wij vertellen hier meer over in onze nieuwsbrief. Ook is er aandacht voor bijvoorbeeld de individuele inkomenstoeslag die u kunt aanvragen als u al minimaal drie jaar een laag inkomen heeft. En vertellen we meer over de Wijkse Inloop. Dit en meer leest u in onze nieuwsbrief die vanochtend is verzonden.

  De nieuwsbrief kunt u nalezen via https://bit.ly/3xekWam 
  Ontvangt u onze nieuwsbrief (nog) niet? Dan kunt u zich aanmelden via https://bit.ly/353QvYr

 • Wilt u geen zorgen meer over geldzaken? Neem contact met ons op!

  (07-06-2021)

  Krijgt u soms wel eens rekeningen die u niet in één keer kunt betalen? Lukt het niet altijd om uw vaste lasten te betalen? Een bewindvoerder kan deze zorg voor u tijdelijk wegnemen. Dit hebben we ook gedaan voor Jan*, die koopverslaafd was.

  Meer info
 • De ‘Ik Zorg Shop’ Zeist is weer open!

  (07-06-2021)

  Wat betekent werken in de zorg eigenlijk echt? Wat ga je doen? Kun je ook gewoon wat uitproberen? Bij de ‘Ik Zorg Shop’ ín Zeist kun je terecht voor al je vragen over werken in de zorg. Je vindt de ‘Ik Zorg Shop’ aan de 1e Hogeweg 4-8 in Zeist. Samen met werkgevers uit de regio staan we voor je klaar.

  Meer info
 • Wijkse Inloop: Doen waar je goed in bent

  (03-06-2021)

  De Wijkse Inloop is een laagdrempelige plek waar iedereen binnen kan lopen. Je bent er welkom om bij te praten of om energie en inspiratie op te doen. In de Wijkse Inloop vind je een mix van mensen die in Wijk wonen, zegt de coördinator Chris de Keijzer. Hij is aanspreekpunt en verantwoordelijk voor Kunstkwast en de Weggeefwinkel. “De mix van mensen is van jong tot oud. We willen laten zien dat het goed voor de natuur is als je niet steeds weer nieuwe spullen koopt. Zo knappen we goede meubels op, en maken we tweedehands fietsen als nieuw. De chauffeurs van de Wijkse Dienst hebben elektrische auto’s waarmee ze bewoners die geen eigen vervoer hebben bijvoorbeeld naar het ziekenhuis brengen.”

  Meer info
 • Nieuwe wet om mensen met schulden beter te helpen

  (26-04-2021)

  Sinds 1 januari 2021 is de 'Wet vereenvoudiging beslagvrije voet' ingevoerd. Deze nieuwe wet maakt de berekening van de beslagvrije voet makkelijker en betrouwbaarder. Maar wat is de beslagvrije voet eigenlijk? En wat houdt de nieuwe wet verder in?

  Meer info
 • Nieuwsbrief maart

  (18-03-2021)

  Onze klantennieuwsbrief van maart is weer verzonden. Deze keer aandacht voor onze Formulierenbrigade waar u weer terecht kunt,  informatie over schulddienstverlening (óók voor ondernemers!), aandacht voor 'Extra handen voor de zorg' en meer!

  Meer info
 • Formulierenbrigade open: plan uw bezoek op tijd!

  (12-03-2021)

  U kunt bij de Formulierenbrigade terecht wanneer u bijvoorbeeld hulp nodig heeft bij het invullen van (digitale) formulieren, het aanvragen van een DigiD of het ordenen van uw administratie. Ook ondersteunt de Formulierenbrigade bij het doen van belastingaangiftes. We hebben het op dit moment erg druk met vragen over belastingaangiftes; plan daarom uw bezoek op tijd.

  Meer info
 • Wil jij (tijdelijk) helpen in de zorg?

  (12-03-2021)

  Extra hulp in de zorg is hard nodig. Door corona is het extra druk in de ziekenhuizen, de verpleeghuizen, de thuiszorg, enzovoort. Jouw hulp is daarom extra welkom. ‘Extra handen voor de zorg’ is op zoek naar mensen die (tijdelijk) willen helpen in de zorg. Het is niet nodig dat je over een zorgdiploma beschikt. Ook hoef je niet per sé ervaring te hebben in de zorg. Spreekt jou dit aan en wil jij je handen uit de mouwen steken? Meld je dan nu aan bij ‘Extra handen voor de zorg’!

  Meer info
 • Nederlandse taalcursus in Zeist en Wijk bij Duurstede

  (12-03-2021)

  Wil jij je Nederlandse taal verbeteren? Inwoners van de gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist, zijn van harte welkom bij de taalcursussen van NLeducatie. Je moet hiervoor 18 jaar of ouder zijn en niet inburgeringsplichtig.

  Meer info
 • Aanvragen TONK regeling mogelijk

  (09-03-2021)

  Wanneer iemand door de coronamaatregelen minder inkomsten dan voorheen heeft, en daardoor moeite heeft om de woonkosten te betalen, kan hij/zij mogelijk een beroep doen op de regeling Tijdelijke ondersteuning noodzakelijke kosten (TONK). Deze kan via onze website aangevraagd worden.

  De TONK tegemoetkoming is een vorm van bijzondere bijstand. Het gaat hierbij om een vergoeding voor daadwerkelijke noodzakelijke woonkosten. Inwoners van Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede of Zeist kunnen bij ons de aanvraag indienen. Aanvragen kan met terugwerkende kracht, vanaf 1 januari 2021 tot en met juni 2021.

  Meer informatie

  Meer informatie over de TONK en het aanvragen ervan vindt u via deze link.

 • Bent u bekend met de minimaregelingen?

  (01-02-2021)

  Voor mensen met een minimum inkomen hebben alle gemeenten regelingen voor extra financiële ondersteuning. Dit worden minimaregelingen genoemd. Iedere gemeente heeft zijn eigen minimaregelingen. Gemeenten geven bijvoorbeeld kortingen op culturele en sportieve activiteiten of lidmaatschap van de bibliotheek. Wilt u weten welke minimaregelingen er in uw gemeente zijn?

  Meer info
 • Waar of niet waar? “Ik wil geen schuldregeling, want dan krijg ik maar € 50 per week”

  (01-02-2021)

  Dit is niet altijd waar! Het is helaas wel wat veel mensen denken, door verhalen die zij gehoord hebben uit hun omgeving. Wij leggen u graag uit graag hoe het wél werkt bij Schulddienstverlening.

  Meer info
 • Ondernemersteam biedt zelfstandigen perspectief en ondersteuning

  (26-01-2021)

  De Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) biedt zelfstandig ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis ondersteuning en perspectief via een specialistisch Ondernemersteam. Op 1 februari 2021 lanceert de dienst een OndernemersScan, ontwikkeld in samenwerking met CompetenSYS. De scan brengt de ondersteuningsbehoeften van ondernemers in beeld. Op basis van de uitkomsten biedt het RSD Ondernemersteam daar waar mogelijk hulp en ondersteuning op maat.

  Meer info
 • De Formulierenbrigade is weer open!

  (21-01-2021)

  De Formulierenbrigade is onderdeel van de Regionale Sociale Dienst. Vanwege het coronavirus, zijn wij een tijdje gesloten geweest. Maar inmiddels is de Formulierenbrigade aan Het Rond 6e in Zeist weer open. Het is wel belangrijk dat u vooraf een afspraak maakt.

  Meer info
 • Vroeg in actie!

  (17-12-2020)

  Heeft u betalingsachterstanden of (andere) geldproblemen? Dan is het vaak moeilijk om hulp te zoeken. En het is juist zo belangrijk om snel hulp te krijgen! Want geldproblemen kunnen grote gevolgen hebben.

  Meer info
 • Aanscherping coronamaatregelen – wat betekent dit voor u?

  (15-12-2020)

  Het kabinet heeft de landelijke maatregelen rondom corona aangepast vanwege het oplopende aantal besmettingen. Wat betekenen deze verscherpte maatregelen voor u?

  Meer info
 • Schulddienstverlening: weet u wat wij voor u kunnen betekenen?

  (08-12-2020)

  Heeft u schulden en komt u er alleen niet uit? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het op orde brengen van uw financiën? Dan kunt u een beroep doen op de medewerkers van de afdeling Schulddienstverlening van de RSD. Veel mensen weten dit (nog) niet, ze zijn er niet bekend mee. Dit is de reden dat een vijftal studenten van de Hogeschool Utrecht een enquête heeft opgesteld, met als doel hoe we geïnteresseerden het beste kunnen bereiken via social media.

  Meer info
 • Ontvangt u wel eens een gift?

  (07-12-2020)

  Ontvangt u een uitkering van de RSD? Dan willen we vaak veel zaken van u weten. Zo vragen wij u bijvoorbeeld om alles wat van invloed kan zijn op het recht of de hoogte van uw uitkering zo gauw mogelijk te melden. Dit voorkomt dat u teveel uitkering ontvangt, en geld aan ons terug moet betalen.

  Meer info
 • Wist u dat u als ondernemer ook een beroep kunt doen op schulddienstverlening?

  (07-12-2020)

  Bent u ondernemer met (ernstige) financiële problemen? Is het onzeker of u door kunt gaan met uw bedrijf of bent u misschien al gestopt? Ook dan kunt u terecht bij het Ondernemersteam van de RSD voor hulp.

  Meer info
 • Bernice Ruiter nieuwe directeur RSD

  (26-11-2020)

  Het Dagelijks Bestuur van de Regionale Dienst Werk en inkomen (RDWI) heeft Bernice Ruiter benoemd als directeur van de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD). Ruiter volgt per 1 februari 2021 Ray Geerling op, die deze functie de afgelopen twee jaar op interim basis vervulde.

  Meer info
 • Voordelige zorgverzekering voor minima

  (10-11-2020)

  Aan het einde van elk jaar is het mogelijk om een andere zorgverzekering kiezen. Ontvangt u een bijstandsuitkering? Of zit u net boven het minimuminkomen? Dan kunt u  mogelijk gebruik maken van de Collectieve Aanvullende Zorgverzekering (CAZ) die de gemeente aanbiedt.

  Meer info
 • Pilot ‘Vroeg in Actie’ gestart in UH

  (12-10-2020)

  Afgelopen maand is de pilot ‘Vroeg in Actie’ in de gemeente Utrechtse Heuvelrug van start gegaan. ‘Vroeg in Actie’ helpt mensen die een betalingsachterstand hebben. Dit doet zij in samenwerking met de gemeente, energiebedrijven, zorgverzekeraars en woningbouw. Die geven aan ‘Vroeg in Actie’ door als er sprake is van een betalingsachterstand. Hierdoor kunnen medewerkers van ‘Vroeg in Actie’ gericht en gratis hulp aanbieden.

  Meer info
 • Gratis workshops voor ZZP-ers

  (12-10-2020)

  De Wijkse Werkplaats biedt vier gratis basisworkshops aan, waarin duidelijke en eenvoudige taal gebruikt wordt. Het gaat om de workshops:

  • Jezelf presenteren en verkopen (9 november)
  • Een offerte schrijven (23 november)
  • Een factuur maken (7 december)
  • Werken met klanten (21 december)
  Meer info
 • Leren werken in het Brede Bos

  (06-10-2020)

  Werken in het bos, veel mensen dromen daarvan. Het Brede Bos is een project voor werkzoekenden die wegens uiteenlopende redenen moeite hebben een baan te bemachtigen en biedt de deelnemers een kans om op een laagdrempelige manier werkervaring op te doen in de groensector.

  Meer info
 • Tozo 3 online aan te vragen

  (30-09-2020)

  De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) is opnieuw verlengd. Van 1 oktober 2020 tot 1 april 2021 is Tozo 3 aan te vragen. Net als bij de Tozo 1 en 2 bestaat Tozo 3 ook uit een tegemoetkoming voor levensonderhoud en een mogelijkheid voor het aanvragen van een lening voor bedrijfskapitaal (tot maximaal € 10.157,- voor Tozo 1, 2 en 3 gezamenlijk). Het kabinet heeft de maatregelen voor ondersteuning in levensonderhoud van zelfstandig ondernemers verlengd tot 1 april 2021. Na Tozo 3  volgt nog Tozo 4; de Tozo 4 regeling loopt van 1 april 2021 tot 1 juli 2021. Voor Tozo 4 zal er een vermogenstoets gelden. In de maanden oktober en november 2020 kunt u de uitkering van Tozo 3 nog met terugwerkende kracht vanaf 1 oktober 2020 aanvragen. Vanaf 1 december 2020 kunt u de uitkering aanvragen vanaf de 1e van de maand waarin u de aanvraag doet.

  Meer info
 • Nieuwe Klantennieuwsbrief verschenen

  (03-09-2020)

  Onze nieuwe klantennieuwsbrief is weer verzonden. Met deze keer aandacht voor schulddienstverlening, de Inlichtingenplicht, Banenkansen en de Regionale Cliëntenraad.

  De nieuwsbrief kunt u nalezen via de link https://bit.ly/34WOQ8p Ontvangt u onze nieuwsbrief (nog) niet? Dan kunt u zich aanmelden via: https://bit.ly/2Ye4qFz

 • Utrechtse Heuvelrug helpt inwoners met beginnende schulden

  (03-09-2020)

  Het college van Gemeente Utrechtse Heuvelrug wil voorkomen dat beginnende financiële problemen van inwoners uitgroeien tot problematische schulden. Daarom wordt onder de naam ‘Vroeg in actie’ gestart met de proef Vroegsignalering van schulden.

  Meer info
 • Bent u ondernemer? Hoe staat u ervoor op 1 oktober?

  (27-07-2020)

  De financiële ondersteuning vanuit de Tozo 2 loopt af op 1 oktober. Steeds meer ondernemers zijn weer aan de slag. Maar het kan zijn dat ook na Tozo 2 niet alle ondernemers in staat zijn om hun bedrijf (volledig) uit te oefenen.

  Meer info
 • Werkervaringsplekken beschikbaar!

  (22-06-2020)

  Binnen de RSD zijn er weer een aantal werkervaringsplekken beschikbaar! Wil je aan de slag als gastheer/gastvrouw op het Werkplein van de RSD? Of wil je graag aan de slag bij de Formulierenbrigade zodat je anderen kunt helpen met het invullen van formulieren voor verschillende regelingen?

  Meer info
 • De Reiskoffer: reisbegeleiders gevraagd

  (22-06-2020)

  U kent ze vast wel, de busjes die dagelijks leerlingen vervoeren naar hun school voor speciaal onderwijs. Een mooie oplossing, maar vaak kan het ook anders. Daarom hebben de gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist het project ‘De Reiskoffer’ gestart. Leerlingen leren daarmee zelfstandig naar school te gaan.

  Meer info
 • Moet ik mijn auto verkopen in een schuldregelingstraject?

  (22-06-2020)

  Dit is een vraag die vaak gesteld wordt aan de consulent van de afdeling Schulddienstverlening. Het uitgangspunt van een schuldregeling is dat er zo veel mogelijk wordt gespaard voor de schuldeisers tijdens het traject. Een auto wordt beschouwd als ‘vermogen’ en daarom moet de waarde in principe naar de schuldeisers.

  Meer info
 • Gratis Nederlandse taalcursus in Zeist, Doorn en Wijk bij Duurstede

  (22-06-2020)

  Wil jij je Nederlandse taal verbeteren? Inwoners van de gemeenten Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist, zijn van harte welkom bij de taalcursussen van NLeducatie. De gemeente vindt het heel belangrijk dat alle inwoners goed Nederlands spreken en daarom betaalt de gemeente voor deze cursus. Normaal gesproken betaalt een cursist € 45 aan de start én aan het eind van de cursus. Echter, NL Educatie heeft nu een actie waarbij cursisten, die zich tot 1 januari 2021 aanmelden helemaal geen eigen bijdrage betalen. NLeducatie betaalt in deze periode voor het lesmateriaal van de cursist. De leslocaties zijn in Zeist, Doorn en Wijk bij Duurstede.

  Meer info
 • 16 Utrechtse gemeenten tekenen voor sneller en beter inburgeren

  (18-06-2020)

  Zestien Utrechtse gemeenten gaan nauwer samenwerken bij de opvang en begeleiding van statushouders. Zodat statushouders sneller de taal leren, een opleiding volgen en meer kans maken op de arbeidsmarkt. Op woensdag 17 juni ondertekenden de zogeheten U16 gemeenten uit regio Utrecht de vernieuwde bestuursovereenkomst Asiel & Integratie. In de overeenkomst staan afspraken over de inkoop van taaltrajecten en het voortzetten van de succesvolle regionale aanpak ‘de doorgaande lijn’. Daarmee breiden de gemeenten de bestaande samenwerking uit. Aanleiding is de nieuwe inburgeringswet, die ingaat op 1 juli 2021.

  Meer info
 • Geldzorgen door coronacrisis? Deel uw zorgen met een schulddienstverlener!

  (21-04-2020)

  We worden allemaal getroffen door de coronacrisis. Jongeren, zelfstandigen en flexwerkers misschien wel het meest. Waarom? Zij hebben namelijk vaker te maken met een inkomstenterugval dan mensen die in loondienst zijn. Een terugval in inkomsten kan zorgen voor financiële stress. Wat kunt u doen als het u niet meer lukt om uw tekort op te lossen met bijvoorbeeld uw spaargeld of door te bezuinigen?

  Meer info
 • We Match

  (17-03-2020)

  We Match is een persoonlijk en professioneel ontwikkeltraject voor nieuwkomers. Door middel van interactieve trainingen maken vrouwelijke statushouders en gezinsmigranten kennis met de verschillende aspecten van de Nederlandse (werk)cultuur. Ook is We Match geschikt voor Nuggers (mensen die geen recht hebben op een uitkering maar wel werk zoeken).

  Meer info
 • Wat gebeurt er als een minnelijke schuldregeling niet in één keer lukt?

  (17-03-2020)

  In onze nieuwsbrieven geven wij regelmatig informatie over schulddienstverlening. En hoe we u kunnen helpen als u in een schuldensituatie terecht bent gekomen. Deze keer hebben we het over een minnelijke schuldregeling. Wat houdt dit in, en wat gebeurt er als een minnelijke schuldregeling niet in één keer lukt?

  Meer info
 • Nieuwsbrief RSD

  (06-02-2020)

  Wilt u meer weten over de Ik Zorg Shop, hoe een schuldregeling werkt of over de individuele studietoeslag? Dit en meer leest u in onze digitale klantennieuwsbrief die weer verzonden is.

  Meer info
 • Ik Zorg Shop: u bent van harte welkom!

  (03-02-2020)

  Wat betekent werken in de zorg eigenlijk echt? Wat ga je doen? Kun je ook gewoon wat uitproberen? In de Ik Zorg Shop op de 1e Hogeweg 4-8 in Zeist kun je drie dagen in de week terecht met al je vragen. Samen met werkgevers uit de regio staan we voor je klaar.

  Meer info
 • Wat is een schuldregeling?

  (03-02-2020)

  Wat houdt een officiële schuldregeling in? Wat komt daar allemaal bij kijken? En wat moet of kunt u daarbij zelf doen?

  Meer info
 • Versterken van plaatselijke initiatieven in Wijk bij Duurstede

  (16-12-2019)

  De Participatiewet werkt in Wijk bij Duurstede! Het doel van de Participatiewet is om mensen te helpen mee te doen in de samenleving. Door bijvoorbeeld het doen van vrijwilligerswerk of een betaalde baan. Wethouder Joustra: “Het lukt in onze gemeente, omdat we dit zoveel mogelijk lokaal organiseren.”

  Meer info
 • RSD verzorgt workshops voor statushouders

  (16-12-2019)

  Vanaf het moment dat iemand een uitkering aanvraagt, heeft hij of zij te maken met een aantal rechten en plichten. Het is belangrijk op de hoogte te zijn van deze rechten en plichten. Sinds kort verzorgt de RSD de workshop ‘Rechten en plichten’ speciaal voor statushouders.

  Meer info
 • Minister Koolmees bezoekt inburgeringsprogramma in De Bilt

  (16-12-2019)

  Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid liep vandaag een dagje mee met het inburgeringsproject We Match in de gemeente De Bilt. Dit project biedt nieuwkomers via onder andere theater de kans zelfstandig een toekomst op te bouwen in Nederland. 

  Meer info
 • U heeft zich aangemeld voor schulddienstverlening. En nu?

  (16-12-2019)

  Na de telefonische aanmelding of uw aanmelding via de website van de RSD, plannen wij een afspraak met u in. Deze afspraak vindt binnen vier weken na uw aanmelding plaats. Voor de eerste afspraak hoeft u geen documenten te verzamelen en mee te nemen.

  Meer info
 • Cliëntenraad zoekt nieuwe leden

  (16-12-2019)

  De Regionale Cliëntenraad van de RSD is op zoek naar nieuwe leden. De Cliëntenraad geeft (on)gevraagd advies over de plannen van de RSD rondom werk en inkomen. Maar als raad is zij ook betrokken bij de uitvoering van deze plannen. Eén van de vaste gesprekspunten is de dienstverlening richting cliënten. Wellicht wilt u hierin ook een rol spelen en komt u de Cliëntenraad versterken?

  Meer info
 • Verklaring van toegankelijkheid

  (12-12-2019)

  De website van de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (kortweg RSD) heeft wederom een Verklaring van toegankelijkheid gekregen.

  Wat betekent dit?

  Deze verklaring geeft aan dat onze website is gemaakt conform de internationale toegankelijkheidsrichtlijnen. Dit betekent dat de website gebruikt kan worden door iedereen, inclusief mensen met een beperking zoals blinden en doven. Net zoals gebouwen toegankelijk kunnen worden gemaakt, kan dat ook met websites worden gedaan. Het toegankelijkheidsonderzoek is uitgevoerd door SIM Groep.

  Het volledige onderzoeksrapport kunt u teruglezen via deze link.

 • Administratie, overzicht en betalingsachterstanden

  (25-11-2019)

  Hoe ziet uw administratie eruit? Heeft u overzicht in uw inkomsten en uitgaven? Kunt u zonder problemen uw zorgpolis in uw administratie vinden? Dan heeft u alles goed op orde. Maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan zijn er vrijwilligers die u hiermee kunnen helpen.

  Meer info
 • SchuldHulpMaatje: gratis inloopspreekuur bij RSD

  (01-10-2019)

  Iedere dinsdagochtend, tussen 10.00 en 11.00 uur is er bij de RSD een gratis inloopspreekuur van SchuldHulpMaatje. U kunt dan langskomen met al uw vragen over administratie of hulp krijgen bij het ordenen van uw financiën.

  Meer info
 • Bijstandsuitkering aanvragen?

  (19-09-2019)

  Vanaf het moment dat u een bijstandsuitkering aanvraagt, heeft u te maken met een aantal rechten en plichten. Het is belangrijk dat u hiervan op de hoogte bent. Wat doet de RSD en wat verwachten wij van u? In onderstaand filmpje leggen we graag aan u uit hoe het allemaal in z'n werk gaat. U kunt het filmpje hieronder bekijken, of via deze link. Er is ook een Engelse versie, een Arabische versie en een versie in Tigrinya beschikbaar.

  Meer info
 • Fruit plukken én werkervaring opdoen!

  (03-09-2019)

  Voor het zevende jaar op rij werkt er momenteel een groep mensen met een uitkering in de fruitpluk. Zij doen hiermee werkervaring op, vergroten hiermee hun kan op werk en verdienen wat extra geld naast hun uitkering! Fruitbedrijf Nell, Fruitbedrijf T. Vernooij B.V. en J.C. Merkens Fruit zijn de bedrijven die mee doen.

  Meer info
 • Is uw inwonende kind gestopt met zijn/haar studie?

  (02-09-2019)

  Geeft u dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Het stoppen met de studie heeft namelijk gevolgen voor de kostendelersnorm. Wat houdt dit precies in?

  Meer info
 • Aan het eind van uw geld een stukje maand over?

  (27-08-2019)

  Merkt u dat u aan het einde van uw geld altijd een stukje maand overhoudt? Dan bent u niet de enige. Of dit nou komt door een inkomstenterugval, vaste lasten die zijn gestegen of omdat u simpelweg teveel geld hebt uitgegeven. Hoe dan ook, wie aan het einde van de maand geld tekort komt, kan in vervelende situaties terecht komen. Herkent u dit?

  Meer info
 • Budgetbeheer bij de RSD

  (22-07-2019)

  Krijgt u soms wel eens rekeningen die u niet in één keer kunt betalen? Bent u het overzicht over uw inkomsten en uitgaven kwijt? Lukt het niet altijd om uw vaste lasten op tijd te betalen? Een budgetbeheerder kan deze zorg voor u tijdelijk uit handen nemen.

  Meer info
 • Gaat u met vakantie?

  (01-07-2019)

  Gaat u er even tussenuit voor een vakantie in Nederland of in het buitenland? Geeft u dan minimaal vier weken voor vertrek aan dat u op vakantie gaat.

  Meer info
 • De Kresj opent deuren voor Amber

  (28-06-2019)

  Amber werkt bij kinderdagverblijf De Kresj in Wijk bij Duurstede. Omdat zij praktijkonderwijs heeft gevolgd, valt zij onder de Banenafspraak en is het hebben van een reguliere baan geen vanzelfsprekendheid voor haar. Na haar stageperiode bij de Kresj kon zij daar blijven werken omdat er speciaal een baan voor haar werd gecreëerd. Een unieke ontwikkeling die mogelijk andere kinderdagverblijven inspireert.

  Meer info
 • Werken met autisme

  (24-06-2019)

  Jesse (28) woont in Bilthoven en werkt bijna anderhalf jaar bij het test automatiseringsbedrijf Specialisterren in Utrecht. Doordat Jesse autisme heeft zijn de noodzakelijke voorwaarden bij een werkgever totaal anders dan voor mensen zonder autisme. Zo werkte hij eerst bij een werkgever als webdeveloper in een kantoortuin waar de hele dag door van alles gebeurde. Een ongeschikte werkomgeving voor Jesse bleek al snel. Na overleg met zijn psycholoog en aanmoediging van zijn jobcoach maakte Jesse kennis met het bedrijf Specialisterren. Een bijzonder spannende stap voor Jesse maar het werd een perfecte werkomgeving voor hem.

  Meer info
 • Kijkje in de keuken bij Agterberg

  (04-06-2019)

  Bij Agterberg Bedrijven was het kortgeleden een drukte van belang. Een groep van 38 werkzoekenden kreeg via de RSD de kans om kennis te maken met de mogelijkheden die deze werkgever hen kan bieden. Door een kijkje in de keuken te nemen, konden ze zich een goed beeld vormen van wat Agterberg Bedrijven allemaal doet. Met als doel: een directe match of een afspraak voor een sollicitatiegesprek. En met succes!

  Meer info
 • Hoge nota eigen bijdrage zorgverzekering?

  (04-06-2019)

  Iedereen moet wel eens naar de dokter of een medisch specialist. Sommige bezoeken worden volledig door de zorgverzekeraar vergoed, andere bezoeken moet u (deels) zelf betalen. Dit is uw eigen bijdrage. Het eigen risico voor 2019 is minimaal €385,-. Een hoog bedrag wanneer u dit in één keer moet betalen. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden.

  Meer info
 • In memoriam: Hans Nijhof

  (23-05-2019)

  Met grote bedroefdheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Hans Nijhof.

  Meer info
 • Beslag door de deurwaarder, wat nu?!

  (25-04-2019)

  Als u uw rekeningen, of andere verplichtingen niet betaalt, dan kan er beslag gelegd worden op uw inkomen, inboedel of bankrekening. Een beslag is heel vervelend. Het is daarom belangrijk om op tijd hulp te vragen. De afdeling Budget, Advies en Schulddienstverlening van de RSD staat voor u klaar!

  Meer info
 • Financiële hulp nodig? Wacht niet te lang!

  (23-04-2019)

  Als u niet zoveel te besteden hebt, blijft er vaak weinig geld over voor leuke dingen als alle rekeningen betaald zijn. Heeft u schulden, problemen met afbetalen of onvoldoende financieel inzicht? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Budget, Advies en Schulddienstverlening voor een vrijblijvend gesprek. Zij helpen u graag!

  Meer info
 • Werkroute zet kandidaat in het zonnetje

  (02-04-2019)

  Yassir (22 jaar) uit Bunnik ontving bij zijn jaarcontract een cadeaubon en een bos bloemen van Gerhard ten Hove, directeur Biga Groep, namens De Regionale Sociale Dienst (RSD) en Biga Groep. Yassir komt uit Somalië en is 5 jaar geleden naar Nederland gekomen. Op de werkladder begon hij in Nederland onderaan. Na een werkervaringsplek vanuit Werkroute heeft hij nu een plek op de arbeidsmarkt bemachtigd. Yassir pakte alle kansen en was  zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan. Inmiddels werkt hij bij de Universiteit Utrecht als ICT ondersteuner en spreekt hij inmiddels vijf talen en al goed Nederlands.

  Meer info
 • Werken in Nederland

  (19-03-2019)

  In de regio Kromme Rijn Heuvelrug wonen zo’n 700 nieuwkomers (statushouders) die hun best doen in te burgeren in Nederland. De meeste nieuwkomers zijn gevlucht uit Syrië, Eritrea of Afghanistan en volgen nog Nederlandse taallessen. Het is de taak van de RSD om deze groep naar werk te begeleiden. Werk is de beste manier om te integreren in onze samenleving en dat is wat iedereen graag wil bereiken. Als RSD hebben we een training ontwikkeld ‘Werken in Nederland’.

  Meer info
 • RMN en sociale dienst bundelen krachten

  (11-03-2019)

  Onlangs nam een groep kandidaten vanuit de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) deel aan een bijzondere Meet & Greet bij Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN). Met succes: de eerste kandidaten gaan binnenkort aan de slag bij RMN. Wethouder Sander Jansen opende de bijeenkomst.

  Meer info
 • Aanslag gemeentelijke belastingen

  (04-02-2019)

  Heeft u onlangs een aanslag met betrekking tot gemeentelijke belastingen ontvangen? Als u een bijstandsuitkering heeft of leeft van een minimum inkomen kan het zijn dat u aanmerking komt voor kwijtschelding. Dit kan zijn kwijtschelding van bepaalde gemeentelijke belastingen en/of waterschapsbelasting. Of u in aanmerking komt voor kwijtschelding, hangt af van uw persoonlijke en financiële omstandigheden, zoals inkomen, vermogen en woonlasten.

  Meer info
 • Vacature energie-adviseur

  (29-01-2019)

  Wordt u enthousiast als het om energie gaat? Wilt u graag mensen adviseren? En wilt u mensen helpen om energiebesparende maatregelen te nemen? Wij zijn op zoek naar energie-adviseurs die advies gaan uit te brengen bij huishoudens met een huurwoning, en energieboxen willen uitreiken.

  Meer info
 • Werkervaring opdoen bij kinderboerderij De Brink

  (25-01-2019)

  Wilt u graag werkervaring opdoen in de horeca, in het groen of in de dierenverzorging? Dit is allemaal mogelijk bij kinderboerderij De Brink in Zeist! U krijgt vanuit de kinderboerderij goede begeleiding aangeboden. De kinderboerderij is zelfs uitgeroepen tot ‘Beste leerbedrijf van het jaar’ in de dierverzorgende sector!

  Meer info
 • Energieprijs omhoog; tips om te besparen

  (25-01-2019)

  In 2019 stijgen de prijzen voor gas en stroom. Misschien heeft u dat al gemerkt. Maar wist u dat je vrij eenvoudig zo’n 10 procent op de rekening kunt besparen? Gewoon door kleine dingen te veranderen en nieuwe gewoontes aan te leren.

  Meer info
 • Helpende hand nodig?

  (24-01-2019)

  We hebben allemaal wel eens een helpende hand nodig. Bijvoorbeeld:

  • U kunt zich financieel niet goed redden
  • U wilt meer mensen ontmoeten of maakt zich zorgen over iemand
  • U heeft een idee of vraag over veiligheid of leefbaarheid in uw wijk
  • U heeft vragen over het opvoeden en opgroeien van uw kinderen

  Kom dan voor gratis informatie en advies langs bij het informatie- en adviespunt in Wijkservicepunt Vollenhove (Laan van Vollenhove 16 in Zeist).

  Meer info
 • Inlichtingenplicht

  (01-01-2019)

  Om te kunnen beoordelen of u recht heeft op financiële ondersteuning of een uitkering, moet de Regionale Sociale Dienst (RSD) veel van u weten. Wij vragen daarom van u om alles wat van invloed kan zijn op het recht of de hoogte van uw uitkering zo gauw mogelijk te melden. Dit wordt de inlichtingenplicht genoemd. Twijfelt u of u iets moet doorgeven? Overleg dit dan met ons.

  Meer info
 • Speedmeet werkt!

  (06-12-2018)

  Steeds vaker organiseert het Werkgeverservicepunt (WGSP) van de RSD speedmeets. Tijdens een speedmeet krijg je als werkzoekende de kans om jezelf te presenteren aan één of meerdere werkgevers. In een gesprek van 15 tot 20 minuten wordt er gekeken of er een match is tussen jou en de werkgever. Als het gesprek van beide kanten positief wordt ervaren dan volgt er direct een vervolgafspraak. Dat deze manier van ‘matching’ aanslaat blijkt ook weer uit de laatste speedmeet!

  Meer info
 • Mijn RSD - wat als u niet goed overweg kunt met de computer?

  (03-12-2018)

  Sinds 1 oktober is het mogelijk om via ‘Mijn RSD’ uw uitkeringsspecificatie en jaaropgaaf online te bekijken en downloaden. Met ingang van 1 januari 2019 verstuurt de RSD deze documenten NIET meer per post. Maar wat als u niet goed overweg kunt met de computer?

  Meer info
 • Sterk in werk!

  (20-11-2018)

  Uitzendbureau Groene Hart Service is op zoek naar enthousiaste collega’s. Bent u nieuwkomer? En wilt u werken in de bouw, groenvoorziening of de transportsector? Kunt u fulltime aan de slag? Dan is het project ‘Sterk in werk’ wellicht iets voor u!

  Meer info
 • Waarschuwing! Wordt u gebeld door RSD incasso? Hang dan direct op!

  (08-11-2018)

  Er is een oplichtersbedrijf actief, onder de naam RSD incasso. Wordt u gebeld door RSD incasso (telefoonnummer 085-7326903)? Hang dan direct op.  

  Wij willen u via deze weg laten weten dat de Regionale Sociale Dienst KRH geen enkele relatie met dit bedrijf heeft. Ook bellen wij NOOIT voor het innen van rekeningen van abonnementen.

  Inmiddels hebben wij contact opgenomen met de politie om dit te stoppen.

 • Succesvolle Meet & Greet bij Van der Sijs Techniek & Automatisering

  (01-10-2018)

  Een groep van 24 werkzoekenden kreeg de kans om kennis te maken met Van der Sijs Techniek in Wijk bij Duurstede. Met als doel: een directe match of een passend vervolgtraject. Met succes! Maar liefst 4 deelnemers kunnen direct aan de slag!

  Meer info
 • Een kijkje in de keuken van Sandd

  (18-09-2018)

  Begin september was er een speedmeet bij postbedrijf Sandd in Utrecht. Een groep van 18 kandidaten was hierbij aanwezig. Tijdens deze speedmeet kregen de kandidaten een rondleiding binnen het bedrijf en konden zich zo een goed beeld vormen van het werken in de wereld van het (post) bezorgen. Zo kun je bij Sandd postbezorger vanuit huis worden, postsorteerder, chauffeur of pakketbezorger.

  Meer info
 • Mijn RSD: online bekijken van uw jaaropgaaf en uitkeringsspecificatie

  (18-09-2018)

  Tegenwoordig kunt u gebruik maken van Mijn RSD. Via Mijn RSD  kunt u uw jaaropgaaf en uitkeringsspecificatie bekijken en downloaden. Dit kan op ieder gewenst moment. Met ingang van 1 januari versturen wij de jaaropgave en uitkeringsspecificatie NIET meer per post. Door onze dienstverlening digitaal aan te bieden, kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

  Meer info
 • Feestelijke diploma-uitreiking WijkLeerbedrijf Zeist

  (13-09-2018)

  Dinsdag 11 september 2018 was het voor 13 deelnemers van WijkLeerbedrijf Zeist groot feest! Tijdens de officiële diploma-uitreiking namen zij, in het bijzijn van wethouder Laura Hoogstraten, hun welverdiende MBO 1 diploma Dienstverlening en Zorg in ontvangst.

  Meer info
 • Wij helpen u graag zo goed mogelijk! Helpt u ons daarbij?

  (10-09-2018)

  Vanaf het moment dat u bij de RSD komt, doen wij er alles aan om u een stap verder te helpen. Dit kan een stap zijn naar een betaalde baan, vrijwilligerswerk, of bijvoorbeeld een werkervaringsplek. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij uw hulp nodig.

  Meer info
 • Fruit plukken kan de kans op werk vergroten

  (10-09-2018)

  In en om Wijk bij Duurstede werken momenteel zo’n 12 mensen met een uitkering in de fruitpluk. Zij doen hiermee werkervaring op, vergroten hun kans op werk en verdienen wat extra geld naast hun uitkering.

  Meer info
 • Ray Geerling interim-directeur RSD Kromme Rijn Heuvelrug

  (06-09-2018)
  Ray Geerling

  Het Dagelijks Bestuur van de Regionale Dienst Werk en inkomen (RDWI) heeft Ray Geerling benoemd als interim-directeur van de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD), de sociale dienst van de gemeenten De Bilt, Bunnik, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist. Geerling volgt per 10 september David van Maanen op die sinds augustus directeur van de Sociale Dienst Drechtsteden is.   

  Meer info
 • Samen werken aan financiële rust

  (12-07-2018)

  Heeft u vragen of zorgen over geld? Heeft u achterstand in betaling of schulden? Onze medewerkers van Budget, Advies en Schulddienstverlening helpen u graag bij het zoeken naar een passende oplossing. Hoe eerder u hulp inroept, des te meer er mogelijk is!

  Meer info
 • Wijkleerbedrijf Zeist; deelnemers gezocht

  (21-06-2018)

  Ben je werkzoekend en niet in het bezit van een diploma? Heb je een uitkering en wil je met behoud van uitkering aan de slag binnen Zorg en Welzijn? Dan is dit de kans voor jou!

  Meer info
 • 'Schoon Wijk' werkt!

  (11-06-2018)

  ‘Schoon Wijk’ is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Wijk bij Duurstede en de Wijkse Loods. Het project ‘Schoon Wijk’ bestaat inmiddels twee jaar. Doel van het project is om mensen die niet zo gemakkelijk aan een baan komen, werk aan te bieden. Het gaat om jongeren, ouderen en mensen met een uitkering of zorgbudget. Misschien is het wel iets voor u!

  Meer info
 • Geslaagde kennismaking werkzoekenden bij Stichting Wijksport

  (23-04-2018)

  Onlangs waren zo'n 30 werkzoekenden aanwezig bij een meet-and-greet bij Stichting Wijksport op sportpark Mariënhoeve. Zij kregen via de RSD de kans om kennis te maken met de Wijkse werkgever, Stichting Wijksport. 
  Door middel van een rondleiding kon men kennis maken met de verschillende werkzaamheden waar Stichting Wijksport nieuwe krachten voor kan gebruiken. Er is vooral werk in de branche groen. Maar ook op het gebied van schoonmaak en onderhoud aan de sportvelden.

  Meer info
 • Aanstekelijk tuinieren

  (19-04-2018)

  Vindt u het fijn om te tuinieren? En zou u met begeleiding van een coach een bijdrage willen leveren aan een tuin of landgoed? Geef u dan nu op voor het project ‘Aanstekelijk Tuinieren’ van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Speciale tuinkennis is niet noodzakelijk; het plezier van buiten samen werken staat centraal!

  Meer info
 • Groen werkproject werpt vruchten af

  (11-04-2018)

  15 trotse groenmedewerkers ontvingen op 29 maart een certificaat tijdens de afsluiting van het bijzondere leerwerktraject ‘Werken in ‘t groen’. Een vernieuwend sectoraal werkproject dat wegens succes wordt herhaald.

  Meer info
 • Geslaagde Meet & Greet Agterberg Bedrijven

  (08-04-2018)

  Bij het Biltse bedrijf Agterberg was het zaterdag 7 april een drukte van belang. Een groep van 25 werkzoekenden kreeg via RSD de kans om kennis te maken met mogelijkheden die deze werkgever hen kan bieden. Met als doel: een directe match of een afspraak voor een sollicitatiegesprek. En met succes: de eerste vervolggesprekken met reële kansen op een baan zijn voor meerdere werkzoekenden een feit!

  Meer info
 • Wijkservicepunt Vollenhove geopend

  (19-03-2018)

  Begin maart werd het nieuwe Wijkservicepunt Vollenhove officieel geopend door wethouder Marcel Fluitman en vrijwilligers van het ontmoetingscentrum. In het nieuwe Wijkservicepunt kunnen inwoners van Zeist terecht met vragen op het gebied van maatschappelijke ondersteuning, zorg, werk en inkomen, jeugdhulp, wijkzaken en leefbaarheid. Er is een gezellige ontmoetingsruimte voor een kop koffie, een praatje of een maaltijd.

  Meer info
 • Werkroute van start!

  (16-02-2018)

  De Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) en Biga Groep zijn 1 januari 2018 gestart met Werkroute. Het doel van Werkroute is om mensen met een arbeidsbeperking duurzaam toe te leiden naar een passende werkplek. Een vast team met medewerkers van de sociale dienst en van het sociaal werkbedrijf gaat hier vanaf nu gezamenlijk mee aan de slag.  

  Meer info
 • Inlooppunt Grip op de knip - voor al uw vragen over geld en administratie

  (15-02-2018)

  Uw leven kan er ineens anders uitzien door ziekte, ontslag of andere problemen. Heeft u moeite met rondkomen? Ontvangt u brieven die u niet begrijpt? Heeft u schulden? Het inlooppunt ‘Grip op de knip’ helpt u graag. Samen met u kijken we hoe we uw situatie kunnen verbeteren. Zodat u weer grip krijgt op uw financiën en administratie.

  Meer info
 • Stichting DeBroekriem

  (15-02-2018)

  Stichting DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. DeBroekriem organiseert in Zeist en omgeving verschillende netwerkbijeenkomsten en workshops. Ook zijn er online trainingen te volgen. U kunt zich hier kosteloos voor inschrijven!

  Meer info
 • Eigen kracht!

  (15-02-2018)

  Wilt u zich verder ontwikkelen en uw kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Zoekt u net dat éne stukje in uw puzzel dat nog ontbreekt? Dan is Eigen Kracht m/v echt iets voor u! De Vrijwilligerscentrale Zeist helpt u graag om het ontbrekende stukje te vinden.

  Meer info
 • Bent u al bekend met de U-pas?

  (14-02-2018)

  De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten. Ook krijgt u korting op bepaalde producten en bij toeristische attracties, én zijn er bijdragen voor uw kind. 

  Meer info
 • Minimaregelingen Wijk bij Duurstede

  (13-02-2018)

  Voor iedereen die rond moet komen met een laag inkomen of een minimuminkomen zijn er minimaregelingen. Woont u in de gemeente Wijk bij Duurstede? Dan is het goed om te weten dat vanaf dit jaar Stichting Binding de aanvragen afhandelt.

  Meer info
 • Werk maken van zwerfafval

  (06-02-2018)

  Onder de aanvalskreet “Afvalluh!” is eind januari een groep medewerkers de strijd aangegaan met het zwerfafval in het centrum van Zeist. Op 29 januari was de kick-off van dit bijzondere samenwerkingsproject waarbij winst voor het milieu, de werkgelegenheid en het winkelplezier in Zeist hand in hand gaan.

  Meer info
 • Succesvolle Meet & Greet bij Hotel de Biltsche Hoek

  (04-12-2017)

  Eind november heeft een grootse Meet & Greet plaats gevonden bij het Van der Valk Hotel de Biltsche Hoek. Ruim 35 werkzoekenden kregen via Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) de kans om kennis te maken met deze Biltse Werkgever. Wethouder Rost van Tonningen opende deze Meet & Greet waar niet het CV , maar het gesprek voeren over werkkansen en werkzaamheden bij de Biltsche Hoek centraal stond.

  Meer info
 • Vrijwilligerswerk bij Humanitas: iets voor u?

  (28-11-2017)

  Ontvangt u een bijstandsuitkering? Dan mag u in de meeste gevallen vrijwilligerswerk doen. Door vrijwilligerswerk te doen, doet u werkervaring op. Hierdoor neemt de kans op betaald werk toe! De vereniging Humanitas is regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Wellicht is dit iets voor u?

  Meer info
 • 600 werkzoekenden en 60 werkgevers bij ‘Alleen Talent Telt’ event

  (27-11-2017)

  FC Utrecht stadion Galgenwaard was 21 november het toneel van Alleen Talent Telt! 600 werkzoekenden met een arbeidsbeperking hadden de kans één of meer van de maar liefst 60 werkgevers te spreken. Voor werkzoekenden waren visagisten en kappers voor een make-over beschikbaar. Maar ook voor het cv en de nodige profielfoto’s waren professionals beschikbaar.

  Meer info
 • WijkLeerbedrijf Zeist officieel geopend

  (23-11-2017)

  Wethouder Jansen heeft dinsdag 14 november 2017 het WijkLeerbedrijf in Zeist officieel geopend. WijkLeerbedrijf Zeist is een samenwerking tussen de gemeente Zeist, de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug, MBO Utrecht en Calibris Advies. In het WijkLeerbedrijf volgen 15 deelnemers een jaar lang een MBO-niveau 1 opleiding Dienstverlening en zorg. Tijdens hun stage bieden zij hulp aan kwetsbare inwoners binnen de gemeente Zeist.

  Meer info
 • Weer aan de slag met WERKEN ANNO NU

  (04-09-2017)

  Bent u er klaar voor om te gaan werken? Maar is het nog niet gelukt om een nieuwe baan te vinden? Onze training ‘WERKEN ANNO NU’ kan hier verandering in brengen! (Oud) deelnemer Ben Streng vertelt er graag meer over. Hij vond vrij snel na de training al een nieuwe baan! Hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen? Hij vertelt er graag meer over.

  Meer info
 • WERKEN ANNO NU

  (29-08-2017)

  Bent u er klaar voor om te gaan werken? Maar is het nog niet gelukt om een nieuwe baan te vinden? Dan brengen wij graag onze training ‘WERKEN ANNO NU’ bij u onder de aandacht. Wat houdt deze training in en wat kun je ermee?

  Meer info
 • Werkgevers en werkzoekenden speeddaten in het bos

  (01-03-2017)

  Niet langer zoeken werkgevers in het groen naar kandidaten via het klassieke CV. Het project “Het Brede Bos” van de gemeente Zeist, Staatsbosbeheer en de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug (RSD) biedt werkgevers de mogelijkheid om hun nieuwe werknemers live te zien werken op hun werkplek: in het bos. In de groensector is veel personeel nodig op allerlei niveaus. Dit project biedt deelnemers de kans om werkervaring op te doen, een praktijkopleiding te volgen en de mogelijkheid om door te stromen richting een reguliere of (deels) betaalde baan. Diverse groenbedrijven hebben zich al gecommitteerd aan het project en toegezegd flexibel of vast gebruik te gaan maken van de pool medewerkers die door het project ontstaat. 

  Meer info
Archief

Pagina opties