Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / WGSP / Wat doet het WGSP

Wat doet het WGSP

Het Werkgeverservicepunt (WGSP) is het regionale advies-en servicepunt voor werkgevers en ondernemers binnen de regio Krommerijn Heuvelrug.

Wij bieden u kosteloos professionele ondersteuning en advies op maat.

Personeel

Het WGSP is uw is uw lokale advies- en bemiddelingspartner bij personeelsvraagstukken en capaciteitsproblemen. Wij bieden u vaste en tijdelijke personeelsoplossingen, zowel op individueel, organisatorisch als beleidsniveau.
Of het nu gaat om de werving en selectie van personeel, het uitbesteden van werk of advies over subsidies of voordelige personeelsregelingen. Het WGSP is u graag van dienst.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Het WGSP is uw zakelijke partner in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij adviseren u graag over de wijze waarop u MVO in kan passen binnen uw bedrijfsproces of personeelsbeleid. Zo helpen wij u met het realiseren van sociaal en economisch rendement.

Regionaal netwerk

Als regionaal aanspreekpunt voor arbeidsmarktvraagstukken is het WGSP de dienstverlener op het gebied van werkgelegenheid en participatie. Wij verbinden het bedrijfsleven en gemeenten in projecten met een maatschappelijke impact. Zodoende beschikken wij over een breed regionaal netwerk van strategische allianties. Onze accountmanagers werken nauw samen met gemeenten, het UWV, ROC, en diverse kennisinstellingen. Wij brengen u graag in contact met de juiste persoon. 

 Zoeken

Uitgelicht

WGSP afbeelding op zoek naar werk